Noutăți

Ghidul Miresei 23-12-2019 2159

Culoarea anului pentru sezonul de nunți 2020

Culoarea anului pentru sezonul de nunți 2020

Dacă ați planificat să jucați nunta în 2020, atunci trebuie să știți că naturalețea este în vogă mai mult ca oricând, chiar și când vine vorba de culorile ce sunt în tendințe. Nuanța cerului luminos, a oceanului sau a mării, cea de mentă rece, adică toate nuanțele de albastru vor fi la mare căutare în sezonul de nunți 2020.

......

Albastru-verde oxigenat - alb

Albastrul, care va fi în vogă în anului 2020  exprimă ideea de fluiditate, dar și de profunzime. În fond, oceanul își poartă apele în tonuri de verde și albastru, paletă cromatică ce instigă la regăsirea calmului și care denotă o stare de liniște. Alte tonuri care ne duc cu gândul la mare includ negrul intens, verdele oxigenat, mai rece, sau albul inspirat de nisip. Deci, poți alege pentru petrecerea ta un dress-code, care să includă această gamă cromatică sau poți include aceste culori în elementele de decor.

... ...

...

Culoarea rochiei de mireasă

Rochiile de mireasă în culori au devenit un element principal de când au fost introduse pentru prima dată de Vera Wang cu ani în urmă, și de atunci, culoarea șampaniei, albastru deschis, lila și chiar nuanțe de negru se regăsesc tot mai des în culoarea rochiei de mireasă. Deci, poți alege o rochie de un albastru gingaș, unul regal sau o nuanță proaspătă de green mint.

...

... ...

... ...

 

Idei de culoare pentru decorul nunții

  • Albastru pur. Aceasta este cea mai recentă etapă în evoluția albastrului, de la culoarea de bază. Albastrul pur este mai moale decât nuanțele de cobalț din anotimpurile recente, dar are, totuși, un suflu rece, care îi oferă o notă minimalistă, contemporană.
  • Neo-Mint. Aceasta este o altă nuanță care își spune povestea în 2020. Aceasta se remarcă drept o nuanță pastel moale, care simbolizează optimismul și care îndeamnă la contemplație.

 

...

...

Sfaturi utile

  • Deși culorile în vogă sunt stabilite, pentru fiecare sezon sau pentru fiecare an în parte, de către specialiști, noi le putem alege și combina în funcție de preferințe, de stilul adoptat, de starea de moment sau chiar de nuanța pielii sau a părului. În ceea ce privește culoarea anului 2020, poți opta pentru culori calde și reci în combinațiile tale vestimentare. Verdele marin sau nuanțele reci de albastru sunt ideale pentru toamnă-iarnă în 2020, însă pentru primăvară și vară poți alege culori deschise, vii și intense. 
  • Ține cont de noutățile din zona fashion, însă nu uita că mereu actuale sunt și culorile clasice. Așadar, poartă cu încredere negrul, albul și nuanțele nude. De asemenea, în 2020, mizează pe imprimeuri. Nu vei da greș dacă alege elementele de decor cu carouri, dungi, ornamente etnice, printuri de designeri ori pattern-uri florale. 

...

Cam astea sunt noutățile în ceea ce ține de domeniul cromatic. Ține cont de tendințe, dar nu uita să pui în valoare și preferințele tale, care cu siguranță nu pot da greș. Pentru planificarea nunții tale poți apela la experții în domeniu de wedding planning: Alina Ciobanu, Sînchestru Olga, agenția de organizare a evenimentelor Event Republic, Gloristar.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!