Noutăți

Organizare Nuntă 07-02-2020 532

Copiii – invitați la nuntă. Ce faci ca să se simtă bine?

Copiii – invitați la nuntă. Ce faci ca să se simtă bine?

Fie că îți dorești acest lucru sau nu, este inevitabil ca printre invitații de la nunta ta să se numere și copii. În acest caz trebuie să pui la punct din timp toate detaliile ce țin de organizarea evenimentului în așa fel ca și cei mici să se simtă bine, iar părinții lor să se poată relaxa.

La ce trebuie să atragi atenția?

  • Află din timp care dintre cuplurile invitate la nuntă intenționează să vină cu copii. Multe dintre cupluri nu își pot lăsa copii singuri acasă sau poate că în ultimul moment înainte de eveniment intervine ceva, deci trebuie să ții cont de acest fapt.
  • Calculează aproximativ câți copii vor fi printre invitați, pentru a face pregătirile de rigoare.
  • Angajează pe cineva care să aibă grijă de copii în timpul evenimentului. Poate fi o rudă apropiată, care se oferă să te ajute sau o bonă.

...  ...

Organizează activități destinate copiilor

Copiilor le place să fie în centrul atenției, deci îi poți surprinde organizând anumite concursuri, activități destinate special lor. Poate fi un dans. Alege o melodie, care știi că le provoacă emoții pozitive și invită-i la dans. Dacă ai timp poți crea o coregrafie special destinată celor mici, pe care să o învețe înainte de nuntă. Va fi un moment plăcut pentru toți cei prezenți la petrecere.

...   ...

 

Ajutorul mirelui și al miresei

Implică-i cât mai mult posibil în activități de organizare. Creează fetițelor coșuri pentru petale de flori și oferă-le misiunea de a împrăștia flori atunci când e momentul potrivit. Dacă sunt mai mari, le poți încredința misiunea de a împărți butoniere celor invitați la nuntă. Băiețeilor oferă-le misiunea de a avea grijă ca toți invitații să ocupe locurile care le aparțin. Iarăși, asta în cazul în care sunt mai mari și le poți încredința o asemenea responsabilitate. Sarcini mici, care ție ți se par banale, pe copii îi vor face să se simtă importanți, iar asta îi va bucura enorm.

...   ...

... ...

Alege vestimentație special pentru ei

Dacă te-ai informat din timp cine dintre copii se va număra printre invitați, atunci ar fi frumos din partea ta să creezi ținute special destinate picilor. Cu siguranță îi surprinzi, atât pe ei, cât și pe toți ceilalți.  Pentru fetițe poți alege niște fustițe evazate sau coronițe efectuate din flori, în timp ce pentru băieții niște papioane sau batiste pentru buzunarul sacoului, care cu siguranță îi va face să se simtă adevărați bărbați.

...   ...

...

Pozele alături de copii sunt superbe

Dacă la nunta ta sunt mulți pici, atunci e momentul perfect de a face niște poze originale. Roagă fotograful să vină cu câteva idei ori inspiră-te tu și creați împreună ceva deosebit.

...  ......  ...

 

Savurează din plin prezența celor micuți la nunta ta. Organizează din timp activitățile în așa fel încât toți, indiferent de vârstă să se simtă bine.  Te poate ajuta Sincestru Olga, Alina Ciobanu, cei de la „Gloristar” sau „Event Republic”, care pun la punct toate detaliile ce țin de organizarea unui eveniment.

 

 

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!