Noutăți

(Texte) Felicitări pentru orice eveniment 02-06-2019 163457

Cele mai frumoase mesaje de felicitare pentru miri

Cele mai frumoase mesaje de felicitare pentru miri
 1. Astăzi v-ați legat inimile și soarta! Vă urăm ca viața să vă fie mai frumoasă ca zorii zilei, mai senină decât cerul și mai profundă decât oceanul! Vă dorim să trăiți în așa fel încât în fiecare seară să vă spuneți: "a fost mai frumos decât ieri”!
 2. Treziți-vă în același timp, beți cafeaua împreună la primele ore liniștite ale dimineții, priviți răsăritul soarelui înainte de a pleca la muncă, începeți această căsătorie cu mici ritualuri care vă aduc împreună și nimic nu vă va putea despărți. Vă dorim toată fericirea din lume. Felicitări!

 3. Întotdeauna trăiți clipa prezentului. Prețuiți-vă unul pe altul și prețuiți fiecare moment în care sunteți împreună. Fericirea și lumina își vor găsi calea spre voi!

 4. În cea mai frumoasă zi din viața voastră vă suntem alături cu inima și cu gândul, și vă urăm numai fericire și bucurii. Să vă iubiți mereu ca în această zi minunată și să aveți o viața plină de fericire și împliniri împreună. Casă de piatra și copii frumoși!

 5. Să iubești e magnific. Să fii iubit este extraordinar. Iar să iubești și să fii iubit înseamnă totul. Multă fericire și iubire noilor însurăței! La multi ani fericiți împreună!

 6. Fie ca viața să fie frumoasă pentru amândoi. Vă doresc să trăiți iubirea veșnică până la adânci bătrâneți și chiar dincolo de ea. La multi ani!

 7. Căsătoria este cel mai frumos lucru ce se poate întâmpla în viața unui cuplu, caci nimic nu e mai frumos decât să înaintezi în vârstă alături de singura persoana care încă te vede așa cum te simți în sufletul tău. Vă doresc multă fericire!

 8. Luați puțină înțelegere, adăugați o porție de bunăvoință, condimentați cu tandrețe, lăsați să se coacă cu bun simț și înțelepciune și apoi… Noroc! Sus paharul în cinstea mirilor!

 9. V-ați căsătorit și acesta este un moment special pentru voi – de acum se așterne drumul către noi bucurii și noi începuturi. Vă urez sa rămâneți cu aceste sentimente în inimi pentru totdeauna, iar căsătoria voastră să vă fi la fel de minunată, tot timpul.

 10. Astăzi, noi toți suntem martorii iubirii voastre și va dorim din suflet casă de piatră! La mulți ani!

 11. Dragi oaspeți! Orice cumpănă e mai ușoară dacă cade asupra mai multora și orice plăcere devine mai mare dacă e trăită de mai mulți. Astăzi, s-a întemeiat o nouă linie de rudenie între familia mirelui și cea a miresei. De acum în colo, dacă o să împartă o durere - aceasta se va înjumătăți, dacă o să împartă bucuria - aceasta se va dubla. Urăm ani mulți celor care s-au înrudit astăzi!

 12. O căsătorie fericită cere să te îndrăgostești de mai multe ori, întotdeauna de aceeași persoană! Iubiți-vă în fiecare zi!
 13. Sufletele pereche - două jumătăți ale aceluiași suflet, unite pentru totdeauna în călătoria vieții. Purtați-vă mereu în suflet!

 14. Vechii greci spuneau că la început bărbatul și femeia formau o singură sferă, dar zeii, temându-se că o asemenea perfecțiune a formei ar putea sa le ia locul, au despicat toate sferele în două și le-au aruncat pe Pământ. De atunci, fiecare jumătate își caută cealaltă jumătate. Voi v-ați găsit deja. Felicitări și multă dragoste!

 15. Fie ca momentele petrecute împreună să vă facă fericiți așa cum nu ați mai fost vreodată și să rămâneți așa nu pentru un an, nici pentru doi, ci pentru tot restul vieții! Nimic nu e mai dulce ca dragostea, nimic mai puternic, mai înălțător, nimic mai cuprinzător, nimic mai fericit, mai plin, mai bun, în cer sau pe pământ. La mulți ani tinerilor!

 16. Se zice că nu există pe lume vrajă mai frumoasă decât doi oameni uniți prin dragoste, așa cum sunteți voi astăzi! Felicitări, casă de piatră și multă dragoste!

 17. Acum iubirea începe să vă învețe ce înseamnă răbdarea și iertarea, încrederea și cinstea, altruismul, consecvența, curajul și dăruirea. Sunt ițele din care se țese o căsnicie.

 18. În cea mai frumoasă zi din viața voastră suntem alături de voi cu inima și cu gândul și vă urăm numai fericire și bucurii. Să vă iubiți mereu ca în această zi minunată și să aveți o viață plină de fericire și împliniri împreună. Casă de piatră!

 19. Odată am chefuit la nunta fratelui meu. În prima lor noapte, ei au citit „Făt Frumos din Lacrimă" și după un anumit timp, li s-a născut un fiu viteaz. Altă dată, am dansat la nuntă surorii mele. Tinerii, în prima lor noapte de căsătorie, au citit „Ileana Cosânzeana - Zâna Apelor" și peste nouă luni li s-a născut o fetiță fermecătoare. Am mai fost și la nunta unui bun prieten. Aceștia citiseră „Alba ca Zăpada și cei șapte pitici". Și ce credeți? Acuma ei cresc șapte feciori și o dulce fetiță. Astfel, să ridicăm paharele, pentru aceea ca dragii noștri miri să citească astăzi „Ali baba și cei 40 de hoți"!

 20. Vreau să ridic un toast în cinstea mirilor. Fie ca această zi să fie începutul unui nou capitol în povestea lor de dragoste și să dureze o veșnicie, să trăiască mii de momente de bucurie și fericire și să își construiască o fundație solidă a unei căsnicii ce va rezista tuturor greutăților vieții.

 21. Fie ca cea mai frumoasă zi din trecutul vostru să fie cea mai proastă zi din viitorul vostru. La mulți ani!

 22. Fie să aveți mereu cuvinte calde în serile reci, o lună plină în nopțile cele mai întunecate, iar drumul norocului să ajungă întotdeauna la ușa casei voastre.

 23. Fie ca întotdeauna sa fiți la fel de apropiați ca în aceasta zi! Fie ca viețile să vă fie binecuvântate cu sănătate, să găsiți mereu fericirea acasă, iar casa să vă fie un refugiu față de furtunile vieții. Fie ca dragostea să vă fie mereu mai puternică pe măsură ce trece timpul, și fiți Fericiți!

 24. Fie ca dragostea voastră să fie fără sfârșit, la fel ca cercul infinit din verighetele voastre. La mulți ani!
logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!