Blog

Wedding News 15-08-2019 224

Ashley Graham, cel mai cotat model plus size, și-a anunțat sarcina! Vezi primele poze.

Ashley Graham, cel mai cotat model plus size, și-a anunțat sarcina! Vezi primele poze.

Modelul plus-size Ashley Graham a dezvăluit pe 14 august, în ziua aniversării a nouă ani de căsnicie, că este însărcinată!

Ea și soțul său, Justin Ervin, sunt extrem de fericiți!

„Surpriză!”, un cuvânt rostit într-un clip publicat în această dimineață pe Instagram care a făcut sarcina modelului publică: Ashley care are 31 de ani și soțul ei Justin Ervin, de 30 de ani, așteaptă nașterea primului lor copil.

Pentru a-și celebra aniversarea a nouă ani de mariaj, perechea a postat câte un mesaj pe conturile personale de Instagram.

„Acum nouă ani azi m-am căsătorit cu iubirea vieții mele.

A fost cea mai grozavă aventură alături de persoana mea preferată.

Azi ne simțim binecuvântați, recunoscători și bucuroși să celebrăm ca o FAMILIE ÎN CREȘTERE. Aniversare fericită, Justin. Viața noastră este pe cale să devină și mai frumoasă.”

Regizorul Justin Ervin a publicat o sonogramă, alături de două fotografii mai vechi ale cuplului. Lângă acestea, producătorul a scris: „Pentru iubirea și inspirația mea de zi cu zi. Aniversare fericită, Ashley! Acești nouă ani au trecut asemeni unei vieți. Asta probabil pentru că viața mea a început odată cu momentul în care te-am cunoscut. Acum că ne-am făcut o viață împreună, hai să dăm viață împreună. Te iubesc, ne iubesc. Ne iubesc pe toți…”

...

În anul 2016, modelul a vorbit cu Entertainment Tonight despre posibilitatea de a deveni mămică:

„Cu siguranță vom avea copii. Probabil se va întâmpla în următorii câțiva ani.”

Și-a exprimat din nou această dorință în luna ianuarie a anului acesta, deși a recunoscut că ea și soțul ei nu se grăbesc.

Pentru mine, deși că sunt femeie și soție, fericirea nu este egală cu a avea copii. Copiii vor veni când vor veni. Acum, fericire pentru mine este să construiesc alături de soțul meu, dar și pe cont propriu brandul meu.”

Ashley și Justin s-au cunoscut la biserică în New York și s-au căsătorit când modelul avea doar 22 de ani.

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!