Noutăți

Invitații și cadouri 14-10-2015 15635

Ce să dăruiești mirilor la „Dezbrăcatul miresei” - 15 idei de cadouri până la 1000 de lei

Ce să dăruiești mirilor la „Dezbrăcatul miresei” - 15 idei de cadouri până la 1000 de lei

Ne place sau nu obiceiul „dezbrăcatul miresei”, acesta este o parte importantă la orice nuntă moldovenească și dacă nu putem să-l iubim, am putea cel puțin să-l respectăm. Pe lângă imaginile amuzante cu miresele îmbrobodite peste coafura impunătoare, cu șorțul îmbrăcat peste rochia de sute de euro și mirii înveliți cu zeci de plapume concomitent, „dezbrăcatul miresei” are și un aspect pozitiv, și anume abundența cadourilor, pe care tot noi adesea le judecăm. Aspectele penibile, despre care am menționat mai sus, vor rămâne doar în fotografii, care peste ani vor deveni amintiri tot mai plăcute, iar cadourile primite la „dezbrăcatul miresei” vor fi puse în funcțiune chiar din prima zi a vieții de familie. Așa deci, pragmatic vorbind, acest obicei este foarte binevenit, cu o singură condiție - darurile oferite să fie cu adevărat utile.

Pentru a evita situațiile când a doua zi după nuntă mirii se trezesc cu zeci de plapume identice și nici o furculiță în casă, mulți dintre tinerii care se pregătesc de nuntă fac preventiv o listă de cadouri pe care și le-ar dori, și o transmit invitaților sau mai bine zis rudelor apropiate. Iar dacă sunteți invitați la o nuntă cu miri modești și nu știți ce cadou util să le cumpărați, puteți trage cu ochiul la lista de cadouri potrivite pe care am întocmit-o noi. Unele lucruri o să vă pară banale, dar fiți siguri că sunt necesare:

- Set de prosoape pentru baie;

- Set de halate pentru el și pentru ea;

...

- Set de tacâmuri pentru 6 persoane;

- Vază pentru flori;

- Set de lenjerie pentru pat;

- Cafetieră;

- Storcător de fructe;

- Mașină de tocat carne;

- Cântar de bucătărie;

- Multifierbător;

- Fier de călcat;

- Masă de călcat;

- Set pentru picnic;

- Set de pahare, împreună cu o sticlă de alcool de calitate;

- Blender.

Dacă nu știți, totuși, ce anume să dăruiți și vă temeți să nu greșiți, le puteți înmâna un gift-card la un magazin de veselă calitativă, cum ar fi Bergoff, sau unul la Eclair - o locație cochetă, unde vor putea găsi o mulțime de accesorii minunate pentru casă. 

...

Cel mai bine ar fi să încercați să aflați de ce au nevoie mirii din timp, ca să vă faceți griji că nu le-ați dăruit ceva util. 

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!