Noutăți

Cuplu și sex 13-02-2019 4820

Ce să dăruiești de 14 februarie: cadouri în funcție de durata relației

Ce să dăruiești de 14 februarie: cadouri în funcție de durata relației

Deja mâine e Valentine's Day și mulți îndrăgostiți au pornit în căutarea cadoului perfect pentru jumătatea lor.

Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să găsești cadoul perfect, ghidându-te după durata relației:

... Pentru o relație de… câteva întâlniri

Dacă ești la începutul relației sau te-ai întâlnit cu persoana doar de câteva ori, evită cadourile sentimentale sau prea scumpe.

......

Poți opta pentru: dulciuri, cel mai bine hand-made (ciocolata va prinde bine la amândoi), flori de cameră mici și originale (suculente, cactuși), o carte pe care știi că și-o dorește, un album al artistului/trupei preferate, o husă drăguță pentru telefon, o colecție de stickere.

...

... Pentru o relație mai lungă, dar fără „Da” la starea civilă

Daca sunteți împreună de mai multă vreme, fără să vă fi depus „jurămintele” la primărie, sunt potrivite cadourile care arată afecțiunea: parfumul preferat - al persoanei iubite, nu care îți place cum miroase ție, pentru că s-ar putea să dai greș, accesorii de îngrijire corporală, o cană termos personalizată, o pereche de căști calitative, un gift-card (certificat cadou), iar dacă iubește un sport - fă-i un cadou tematic.

......

... Pentru cuplurile căsătorite

Cadourile de Sfântul Valentin nu mai sunt o problemă pentru cuplurile căsătorite: se știu prea bine ca să-și mai facă griji.

...

Poți opta pentru: un set de lenjerie intimă sexy, un ceas sau o bijuterie frumoasă, produse cosmetice mai luxoase, bilete la concertul trupei preferate, o sticlă de alcool de calitate, un city break într-o destinație nouă, o cină romantică acasă, un abonament la spa, o cămașă calitativă

......

Ziua Îndrăgostiților este o dată pe an, însă dragostea merită celebrată zi de zi. Cadourile și surprizele sunt așteptate, însă susținerea, grija și atenția sunt pilonii care fac dragostea să fie durabilă. Iubește și fii iubit/ă!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!