Noutăți

Frumuseţe 04-01-2019 4892

Ce manichiură ți se potrivește în funcție de zodie

Ce manichiură ți se potrivește în funcție de zodie

Unghiile reprezintă cartea de vizită a oricărei femei, așadar, ar trebui să fie tot timpul îngrijite.
Ești în pană de idei și ți se pare că modul în care îți faci unghiile nu este cel potrivit ori nu îți avantajează forma mâinii? Soluția poate sta în prezicerile astrale: iată ce manichiură este potrivită fiecărui semn zodiacal:

... Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu)

Aceste 3 zodii sunt caracterizate de pasiune, acțiune, dinamism și impulsivitate. Sunt, de asemenea, persoane extrem de sufletiste, dedicându-se în totalitate activităților pe care le fac sau planurilor și scopurilor propuse. Femeile acestor zodii acordă o mare importanță îngrijirii personale - mâinile unei zodii de foc vor fi tot timpul calde, iar manichiura lor poate fi considerată perfectă. Dacă și tu ești o zodie de foc, cel mai bine ți se potrivesc unghiile rotunde, nu foarte lungi. În ceea ce privește gama de culori, negrul și rosul par să se numere printre preferatele zodiilor de foc. Cu atât mai mult, cu cât ai o personalitate puternică, ești mereu activă și dornică de a încerca noi aventuri, iar ojele semipermanente sunt făcute pentru tine, pentru a scăpa de stresul refacerii manichiurii după câteva zile.

......

... Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)

Zodiile de apă sunt, adesea, persoane introverte, inocente, uneori conservatoare și extrem de sentimentale. Aceste 3 zodii sunt pasionate în egală măsură de călătorii, dar și de artele frumoase, în special pictura, iar acest aspect este ușor de remarcat prin trăsăturile lor fizice. Boeme din fire, doamnele preferă unghiile alungite, în culori pastelate sau cu modele delicate, nu foarte ieșite în evidență, care să le amintească de experiențele culturale din viata lor. Mai ales dacă ești în zodia Rac,  ar trebui să încerci un gel UV pentru unghii, care să asigure rezistența și menținerea perfectă a manichiurii tale, întrucât pentru energia de care dai dovadă în ultima perioadă sunt necesare mâini și unghii perfecte. 

......

... Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător)

Balanțele, Gemenii și Vărsătorii sunt persoane destul de inovative, interesante, cochete și moderne, iar aceste trăsături sunt vizibile în absolut toate aspectele din viața acestora. În ceea ce privește manichiura perfectă pentru reprezentantele zodiilor de aer, extravaganța și pasiunea pentru abstract sunt elementele ce le definesc, având tot timpul cele mai interesante unghii. Li se potrivesc deopotrivă culorile puternice, contrastante, cât și cele calde, tonurile de nude. 

......

... Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)

Femeile ce stau sub acest semn zodiacal sunt firi extrem de responsabile, echilibrate și raționale. Mai mult decât atât, confortul și luxul sunt principalele aspecte după care o reprezentantă a zodiilor de Pământ aspiră. Singurul moment în care aceste doamne uită de echilibru este acela în care își aleg vestimentația, optând pentru accente puternice de culori și texturi pretențioase. Același lucru se poate observa și în materie de manichiură, întrucât la o femeie Fecioară, Taur sau Capricorn nu o să vezi niciodată același model, culoare sau formă. 

......

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!