Noutăți

Modă 19-12-2019 1317

Ce încălțăm în noaptea dintre ani? Tendințe 2020

Ce încălțăm în noaptea dintre ani? Tendințe 2020

Petrecerile de Revelion sunt mai aproape decât ne putem imagina. Întâlnirile cu prietenii, reuniunile cu familia sau serbarea cu cei de la lucru sunt câteva dintre ocaziile, la care cu siguranță îți dorești să ai o apariție impecabilă. Pantofii sunt accesoriul de bază, atunci când vine vorba de look-ul tău de sărbătoare. Să vedem care sunt tendințele pentru noaptea dintre ani.

... ...

... ...

Pantofi în orice nuanță de albastru

Culoarea anului care vine este albastru, deci dacă alegi o pereche de pantofi în orice nuanță de albastru, atunci nu ai cum să dai greș. Asortați cu ținuta pe care o ai, aceștia vor fi un accent colorat, care te vor face remarcată. Poți opta pentru o pereche din dantelă sau una acoperită cu gliter. Una dintre tendințe sunt pantofii cu fundiță din spate, care îți oferă feminitate și eleganță.

... ...

... ...

... ...

Pantofii cu gliter

Ne-am obișnuit deja că în ultima perioadă de timp auriul și argintiul este adorat de designeri, mai ales atunci când vine vorba de ținutele pentru sărbătoare. Pantofii, care sunt cu textura acoperită cu sclipici, care au partea de sus a tocului înfrumusețată cu cristale de diferite culori sau cei care au o curelușă aurie sunt câteva dintre modelele ce sunt în tendințe. Dacă optezi pentru o asemenea pereche ține cont de rochia sau costumul pe care îl ai, pentru ca ținuta ta să nu fie prea încărcată.

... ...

... ...

... ...

Pantofii stiletto

Acest tip de pantofi rămâne a fi printre cei mai preferați atât de designeri, cât și de fashioniste. Pantofii stiletto se asortează cu orice ținută, fie că ai ales o pereche de blugi skinny și o bluză din mătase, o rochie neagră sau o salopetă în carouri.

... ...

... ...

...

... ...

Tu ai ales deja perechea de pantofi pentru petrecerea de Revelion? La cât de bine arată, noi am alege măcar câte două perechi pentru noaptea dintre ani.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!