Noutăți

Ghidul Miresei 27-11-2019 1965

Ce îmbraci în ziua nunții, dacă nu rochia de mireasă?

Ce îmbraci în ziua nunții, dacă nu rochia de mireasă?

Tot mai multe mirese declară că au obosit de masivele și supra-dimensionalele rochii pentru mirese. Fie că vrei să optezi pentru ceva mai special sau poate că nu ești adepta rochilor, avem o veste bună pentru tine. Salopetele, fustele combinate cu top, sacourile și pantalonii sunt în vogă tot mai mult, atunci când vine vorba de ținuta miresei.

... ...

Salopetele rafinate

Dacă  nu ești o mare fană a rochiilor, iar comoditatea ta contează mult, atunci salopeta este alegerea perfectă. Dacă ești mai îndrăzneață din fire poți alege salopete mulate, cu decolteuri mai proeminente, cu modele care vor expune pielea în partea de sus a corpului. Dacă preferi ceva  mai reținut, atunci poți apela și la materiale mai dense sau vaporoase, asfel vei un aspect îngrijit și plin de rafinament.

... ...

 

... ...

Pantaloni, sacou, body- combinația clasică

Dacă ești excentrică, atunci cu ușurință poți alege o pereche de pantaloni clasici asortați cu un sacou super-elegant pentru ținuta din ziua nunții tale. Dacă asortezi această combinație cu o pereche de pantofi stiletto și o coafură lejeră, cu siguranță vei avea o apariție de-a dreptul impresionantă. În cele mai dese cazuri asemenea ținute sunt alese pentru petrecerile restrânse, deși nu sunt o excepție și nunțile organbizate într-un stil clasic.

... ...

... ...

Fusta asortată cu top

Fusta cu falduri bogate sau cea care are o cădere lină este una dintre hit-urile acestui sezon de nunți. Dacă o asortezi cu un top croșetat sau unul cu broderie, atunci cu certitudine o să ai o apariție memorabilă la propria nuntă. Astfel vei crea un look romantic și plin de rafinament. Fusta asorată cu top este alegerea perfectă pentru o nuntă în aer liber.

... ...

...  ...

Ce nu ai alege, cu siguranță apariția ta va fi una de-a dreptul deoebită. Pentru a te inspira poți vizita show-room-urile mai multor saloane de mariaj de la noi:Barcelona”, ”Kalinushka Alionushka”, "Scarlet", ”Casa Miresei Lavinia”, ”Milena ”  ”Alina Druta Bridal”.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!