Blog

Mire 06-08-2018 535

Ce costume de MIRE se poartă în 2018

Ce costume de MIRE se poartă în 2018
Poză de copertă de Alex Iordache

Dacă ești un viitor mire și vrei să știi cum să te îmbraci la nuntă ca să ai un look fresh, urmărește cele mai noi tendințe și vezi ce costume se poartă la nuntă în 2018. De la burgundy la albastru cobalt, un mire stylish își poate reinventa stilul, adoptând una dintre cele 5 tendințe ale momentului. Descoperă în continuare recomandările specialiștilor înainte de a lua decizia finală în privința costumului de nuntă.

Costume texturate
În 2018, mirii, dar și invitații care participă la nuntă pot alege costume sau accesorii texturate. Dacă este primăvară sau vară, alege costume din stofă sau lână de grosime potrivită, iar dacă nunta are loc în sezonul rece, catifeaua este cea mai bună alegere. Combină costumul cu accesorii în culori vii pentru mai mult efect.

...

Vezi și O măsură precisă a eleganței vestimentare - interviu cu directorul Sandro Livv, Alexandru Cornițel

Costume uni sau cu imprimeu declarație
În timp ce costumele cu imprimeu sunt potrivite pentru cavalerii de onoare, mirii pot purta un costum uni cu imprimeu declarație. Recomandate sunt cravatele slim cu imprimeu floral pentru un look fresh și îndrăzneț.

...

Burgundy + negru este combinația perfectă pentru miri
Alege un sacou în nuanțe calde de burgundy și combină-l cu pantaloni negri pentru o ținută de gală de excepție. Burgundy se asociază de minune cu negru, gri sau albastru.

...

Costume în nuanțe strălucitoare de albastru regal și cobalt
Dacă anii precedenți mirii au ales să poarte sacouri sau costume în nuanțe de bleumarin, la nunțile din acest an predomină albastrul regal și cobalt.

...

Un look fresh implică asocierea optimă de culori
Pe lângă nuanțele de burgundy și albastru, domnii pot purta la nuntă costume și accesorii în culori asortate. Pentru un aspect sofisticat și formal, poți purta costume cu negru și albastru.

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!