Noutăți

Organizare Nuntă 04-11-2019 538

Care sunt ultimile tendințe pentru invitațiile de nuntă?

Care sunt ultimile tendințe pentru invitațiile de nuntă?

Invitațiile de nuntă sunt cu siguranță asemeni unei cărți de vizită pentru întreaga ceremonie în sine. Prima impresie pe care și-o fac cei prezenți la eveniment e marcată în mod special de invitațiile pe care le primesc. Anume din acest motiv este important să se acorde o deosebită atenție acestui detaliu. Și aici există o serie de tendințe. Iată câteva dintre ele pentru sezonul de nunți 2019-2020. Iar dacă careva te inspiră, atunci poți pune în practică ideile alături de specialiștii din domeniu: "Say Yes Event Agency", "Mărturii.md", "Ovaţio".

...

Pentru nunțile 2019 - 2020 în trend este culoarea aurie. Se poartă  rochii de mireasă cu accente aurii, strălucitoare, cu dantelă, pietre și perle albe. De aceea și invitațiile de nuntă cu elemente decorative și finisaje aurii vor fi printre preferințele mireselor, mai ales că sunt și deosebit de elegante. Auriul este o culoare nobilă, te duce cu gândul la prosperitate, vitalitate, înțelepciune. Despre auriu se spune că este asociat cu căldura și bogăția.

...

...

Stilul vintage este special, expresiv, iar în acest sezon de nunți câștigă tot mai multă popularitate. Elementele decorative pentru invitațiile vintage sunt: lemnul, frunzele, florile, dantela, bumbacul și alte materiale naturale care reușesc să creeze un stil simplu și neordonat. Tot ce amintește de natură este perfect adaptat de acest stil.

...

...

Îți place stilul natural? Foarte populare pentru acest sezon sunt invitațiile de nuntă cu frunze verzi și accente aurii. Verdele este culoarea naturii, are proprietăți vindecătoare, este plăcută ochiului și relaxantă. Verdele este o culoare pozitivă din punct de vedere emoțional, care promovează iubirea naturii, a animalelor și a oamenilor, de aceea este atât de apreciată în fiecare an.

...

...

 

Violetul este culoarea noilor începuturi, a speranței într-un viitor luminos, creează un sentiment de mister, de nostalgie și creativitate. Și în sezonul de nunți 2019-2020 se pune accent pe culoarea ultraviolet – care a fost foarte mult apreciată anul trecut – dar și pe nuanțele de purpuriu, lila, liliac, în combinații cu tonuri de roz și alb.

...

...

În sezonul 2019-2020, de asemenea, în trend esre stilul moho boho, datorită energiei pozitive pe care îl emană. Invitațiile de nuntă vor fi realizate într-o paletă de culori caracteristice acestui stil, în care predomină nuanțele de crem, bej, portocaliu, albastru deschis, maroniu, gri cenușiu, ruginiu, inspirate din natură. Desigur nu vor lipsi nici culorile mai intense, bogate și îndrăznețe, cum sunt acelea caracteristice fructelor de pădure – afine, mure, zmeură. Culorile sunt combinate într-un mod neconvențional și astfel efectul este impresionant, se creează un amestec de texturi, tonuri și modele.

...

Tu ai pregătit deja invitațiile pentru marele eveniment din viața ta? Dacă nu, atunci pentru care dintre ele ai opta?

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!