Noutăți

Organizare Nuntă 07-02-2018 30936

Care au fost cele mai solicitate formații și banduri live pentru sezonul de nunți 2018 în Moldova

Care au fost cele mai solicitate formații și banduri live pentru sezonul de nunți 2018 în Moldova

V-am recomandat cei mai buni DJ pentru distracție până dimineața, dar ce este o nuntă fără muzică live care să încălzească inimile tuturor?

Marry.md a întrebat în stânga și în dreapta și a aflat care sunt formațiile și orchestrele cele mai solicitate la nunți, care fac chef și voie bună și un spectacol muzical de excepție.

Inspirați-vă din lista ce urmează!

...  Valentin Uzun & Orchestra Tharmis

Nu în zadar orchestra Tharmis și Valentin Uzun sunt cap de afiș. Putem să le caracterizăm stilul ca fiind popular, mixat cu modern, care amintește de ai noștri Zdob și Zdub sau de bosniacul Goran Bregović, iar publicul îi adoră.

Orchestra te invită la o sârbă iute, iar niște ritmuri rock energice condimentează original melodiile tradiționale. În general, stilul muzicii abordate este foarte vast: pop, rock, folk, balcan, jazz. Tharmis este cunoscută și peste hotarele Moldovei, până în Italia, Rusia sau Marea Britanie, iar băieții au susținut și câteva concerte mari acasă, la Palatul Național.

O parte din succes se datorează și carismei conducătorului Valentin Uzun, care a fost desemnat anul acesta de revista VIP Magazin drept unul dintre cei mai râvniți bărbați din Moldova.

...  Simrat Orchestra

Formația Simrat este „sora” orchestrei Tharmis (este chiar inversarea numelui acesteia) și îl are în rol de conducător de asemenea pe faimosul Valentin Uzun. Prin urmare, în general, stilul muzicii este asemănător cu cel al orchestrei Tharmis: balcanic, cu elemente muzicale noi și moderne, dar desigur, din repertoriu nu lipsesc melodiile de estradă și de chef specifice nunților. Pe lângă Valentin Uzun, formația Simrat aduce în față mai mulți artiști autohtoni, atât voci feminine, cât și masculine.

...  Formația „DRÎMBA”

Formația DRÎMBA este un alt grup instrumental-vocal, apreciat la nunțile moldovenești, pentru show-urile complexe și bogate artistic pe care le oferă. Instrumentiști, vocaliști și un show de dans cu costume pline de culoare sunt toate combinate de-a lungul serii.

Se cântă la vioară, saxofon, trombon, clape, tobe, țambal, chiar și chitară, iar repertoriul include interpretarea melodiilor diverse, de la populare, clasice, blues, jazz, până la muzică contemporană, dar și a pieselor muzicale proprii.

...  WOW BAND

WOW BAND este un cover band care cântă 100% live și se potrivește perfect cu o nuntă relaxantă, modernă, unde toată lumea, inclusiv mirele și mireasa, dansează lipsiți de griji și se bucură de compania invitaților.   

Formația are în componență 2 soliști și până la 10 instrumentiști, iar interpretările sunt reușite pentru tot ce are nevoie o nuntă bună: hituri actuale internaţionale, şlagăre moldoveneşti sau muzică populară.

Dar mai bine convingeți-vă singuri din video-ul de mai jos cât de “Wow” sunt ei

 Vedeți aici mai multe video-uri cu concertele celor de la WOW BAND.

...  Ilen & Power Orchestra

Încă un band care poate face atmosferă! Solista principală, Ilen alias Elena Croitoru, are o prezență scenică foarte electrizantă și degajă multă energie, iar vocea ei plăcută este acompaniată de prezența a 8-9 instrumentiști care mânuiesc cu foc tobe, acordeon, clape și chitară.

Power Orchestra au un repertoriu care conține muzică de toate genurile, pentru toate gusturile și vârstele, iar interpretare te face să sari la dans.

...  Big Flash Sound

O echipă numeroasă, tânără și carismatică. Se potrivesc bine unei nunți cu bun gust și cu invitați cu poftă de viață. Big Flash Sound au o abordare individuală pentru fiecare eveniment și își propun să aducă distracție maximă, ceea ce le reușește.

Din repertoriul lor nu lipsește muzica populară desigur, dar aveți parte de o selecție diversă de melodii în stil clasic, retro, estradă, jazz, folk, pop, rock, care să condimenteze atmosfera.

... Elvi’s Band 

Numele acestui band ne dă un indiciu despre stilul de muzică îmbrățișat de ei, și anume rock 'n' roll, dar ... nu se opresc aici. Ei își încântă publicul și cu jazz, pop, pop-rock, funck, blues, chiar și muzică balcanică, toată cântată live.

Urmăriți video-ul de mai jos pentru a-i cunoaște mai bine:  

...  Major Band

Major Band este mai mult decât doar un taraf de muzică populară. Formația este însoțită de un prezentator, 2 solişti, DJ cu programe individuale, spectacol de lumini și efecte speciale și dansatori. Toate acestea au fost aranjate în diferite pachete avantajoase.

Deja s-au început rezervările pentru anul 2019 pentru Major Band, așa că vă îndemnăm să ascultați sfatul unuia dintre membrii formației și să “rezervați formația înainte de a rezerva restaurantul”.

 

 Patric Hanganu - invitat special la nunta voastră!

Vă urăm o nuntă care să sune bine, iar mai multe sugestii de formații bune găsiți pe Marry.md aici !

*Menționăm că am aranjat ansamblurile în ordine aleatorie, iar articolul trebuie tratat cu discernământ.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!