Noutăți

Interesant 07-08-2018 947

Care sunt cele mai romantice destinații pentru cupluri

Care sunt cele mai romantice destinații pentru cupluri

Parisul rămâne, şi anul acesta, în fruntea clasamentului celor mai romantice destinaţii din lume - la sondaj au participat două mii de experţi din domeniul Turismului. Pe locul al doilea al topului a urcat insula grecească Santorini, în timp ce poziţia a treia este ocupată de Veneţia, scrie digi24.ro.

...

... 23 de milioane de turişti au vizitat Parisul anul trecut, ceea ce înseamnă că Oraşul Luminilor este a treia cea mai vizitată destinaţie din lume. Totul în contextul în care capitala Franţei e recunoscută pentru obiectivele sale impresionante, fie că vorbim de Turnul Eiffel, muzeul Luvru sau catedrala Notre Dame.

Nu doar obiectivele turistice au contat însă în alcătuirea topului. Clima, restaurantele şi peisajele sunt alte criterii, iar din acest punct de vedere, insula grecească Santorini ocupă un lăudabil loc doi.

... Renumită pentru plajele sale superbe, Santorini este preferată în egală măsură şi pentru clădirile cu acoperişuri albastre şi celebrele apusuri. Motive suficiente pentru a fi desemnată destinaţia ideală pentru luna de de miere.

...

... Italia apare şi ea în topul destinaţiilor romantice, prin Veneţia. Inclus în Patrimoniul UNESCO, oraşul-lagună este renumit pentru plimbările cu gondola, unul dintre motivele pentru care e vizitat anual de 20 de milioane de oameni.

Coasta Amalfitană, Hawaii, Bruges şi Bora Bora apar şi ele în top 10 al celor mai romantice destinaţii turistice, clasament din care mai fac parte insulele Seychelles, Bali şi Islanda.

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!