Blog

Monden 06-03-2018 2005

Adriana Ochișanu vorbește despre divorțul de Cornel Botgros: „Cel mai mult m-a durut trădarea prietenilor”

Adriana Ochișanu vorbește despre divorțul de Cornel Botgros: „Cel mai mult m-a durut trădarea prietenilor”

Interpreta Adriana Ochișanu a trecut printr-un divorț răsunător în anul 2013 cu Cornel Botgros– acum fostul ei soț. După 17 ani de căsnicie, cei doi s-au despărțit la inițiativa ei, ea afirmând că a simțit că mariajul lor nu mai funcționa.


În cadrul unei emisiuni pentru Ea.md, artista a făcut mai multe mărturisiri emoționante despre divorțul prin care a trecut:

 

“Niciodată nu am crezut că eu voi fi cea care va divorța, nu am crezut că mi se va întâmpla mie.”

 

“M-a făcut să fiu mai puternică, să mă uit altfel la viață, pentru că cel mai mult ce m-a durut în experiența mea a fost trădarea prietenilor. Toți prietenii, toți, mi-au întors spatele.”

 

De asemenea, a trecut greu peste ceea ce s-a scris în presă despre ea. „M-a durut foarte mult atunci când lumea insinuează, inventează istorii și te judecă, atunci când de fapt nu știe adevărul. Adevărul e că m-a durut!”

 

 

Ea a mai spus că cei care au vorbit-o pe la spate sau s-au bucurat pentru evenimentul dureros din viața ei, au ajuns să treacă printr-o experiență asemănătoare. „Niciodată să nu spui niciodată, că orice ni se poate întâmpla”, spune ea.

 

Artista a vorbit și despre prietenia dintre femei, care după părerea ei, nu există, mai ales în domeniul în care activează ea. „Cea mai bună prietenă este mama, sora, soțul, familia.”

 

„Să fiți puternice, să iubiți viața și să nu vă pară rău de nimic!” le-a încurajat ea pe toate femeile.

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!