Noutăți

Accesorii Nuntă 07-11-2019 4024

Accesorii pentru păr - ce e în vogă pentru sezonul 2019-2020?

Accesorii pentru păr - ce e în vogă pentru sezonul 2019-2020?

Pe lângă voalul de mireasă, care este considerat a fi cel mai important accesoriu pentru păr în ziua nunții, mai există și alte accesorii, care te vor face să te simți cu totul specială. Găsește-ți inspirația în articolul de mai jos și vezi cum îți poți accesoriza în mod creativ rochia de mireasă.

     ... ...

Coronițele din flori naturale

Acestea sunt perfecte pentru o apariție angelică la nuntă. Miresele cu personalitate, care preferă să urmeze propriile trenduri, și-au găsit accesoriile pentru păr în atelierul de creație florală, mai degrabă decât în magazinele de modă. La fel de naturale precum bucuria ta din ziua nunții, coronițele din flori sunt secretul unei apariții de poveste. Dana's Flowers te poate ajuta să ai așa o coroniță.

    ... ...

    ... ...

Bentițele cu aplicații

Dacă vrei ca nunta ta să fie o călătorie în lumea Marelui Gatsby, alege o bențiță cu aplicații prețioase. Asortată la o rochie de inspirație vintage, cu aplicații din dantelă și mâneci scurte, va aduce înapoi farmecul secolului trecut, chiar la petrecerea ta de nuntă.

      ... ...

Coronițele de mireasă cu motive florale

Delicate și feminine, coronițele de mireasă sunt, poate, cel mai căutat accesoriu al sezonului. Dacă se regăsește și pe lista ta de cumpărături pentru nuntă, este să stabilești împreună cu hairstylistul care îți va realiza coafura de mireasă stilul coroniței. Designerii de rochii și accesorii de mireasă s-au lăsat inspirați de natură în acest sezon, iar motivele florale sunt bijuteriile coroanei. O coroniță din pietere semiprețioase te va face un adevărat model de eleganță. Purtată alături de voal simplu și o rochie de tip A-line, coronița dă o notă modernă aspectului clasic.  Biano este o alegere perfectă pentru orice mireasă care este în căutarea de asa gen de coronițe. 

     ... ...

     ...  ...

Tiara – fii regină la nunta ta

Tiara este, prin excelență, accesoriul dedicat al nunților regale. Prințesele, contesele și reginele din toate timpurile au purtat câte una în ziua nunții lor. Astfel, tiara a rămas un semn al rafinamentului feminin până astăzi. Pune în valoare regina din tine, purtând o tiara cu motive florale, lucrată manual. Cu sau fără voal, aceasta îți va da o alură impunătoare și îndrăzneață, fiind o coroană în miniatură.

     ... ...

    ... ...

Agrafele discrete

Acestea din urmă sunt alegerea mireselor romantice. Pentru miresele romantice, care visează la o apariție clasică, agrafele de păr sunt cea mai potrivită alegere. De obicei, agrafele înfrumusețează clasicul coc de mireasă și voalul. Motivele florale sunt vedete și la acest capitol. Optează pentru un model cât mai simplu, cu note argintii, dacă vei purta o rochie albă și bogată în aplicații. Dacă ai ales, în schimb, să înlocuiești rochia de mireasă albă cu una bej deschis, o agrafă aurie va arăta excepțional în coafura elegantă.

   ... ...

   ... ...

   ... ...    

   ... ...

Cu siguranță fiecare dintre aceste accesorii va conferi un plus de feminitate și gingășie întregii tale ținute. Ție care ți-a căzut tronc la inimă? 

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!