Blog

Monden 10-10-2018 303

8 vedete care nu au făcut sex înainte de căsătorie

8 vedete care nu au făcut sex înainte de căsătorie

Viața personală a vedetelor ne pasionează întotdeauna, iar detaliile picante sunt cele mai interesante. În acest articol vom vorbi despre vedetele care spun că au ales să nu facă sex înainte de căsătorie și care au fost motivele din spatele acestei decizii.

... Adriana Lima

Îngerul Victoria’s Secret a mărturisit într-un interviu 2006 că nu va face sex până se va căsători. „Sexul este pentru după ce te căsătorești. Iubiții trebuie să respecte alegerea mea. Dacă nu există respect, înseamnă că nu mă vor.” În acea perioadă, ea se întâlnea cu Marko Jarić, cu care s-a căsătorie în 2009. Cei doi sunt divorțati acum – se pare că Adriana nu ține și la tradiția „până ce moartea ne va despărți”… 

...

... Ciara și Russel Wilson

La câteva luni după ce relația lor a început, cei doi au jurat să se păstreze până după căsătorie (care a avut loc în iulie 2016). „Eu chiar cred că atunci când te concentrezi pe o prietenie, ai oportunitatea de a construi o fundație puternică pentru relație.”

...

... Jessica Simpson

„Virginitatea poate fi cool și sexy”, spunea ea într-un interviu acordat publicației People în 2000. Nick Lachey, pe vremea aceea iubit, acum fost-soț a recunoscut că nu a fost întotdeuna ușor, dar a trebuit să îi respecte decizia.

...

... Jordin Sparks

Sparks provine dintr-o familie foarte credincioasă. „Nu vreau să ofer bucăți din sufletul meu mai multor tipi – vreau să mă ofer cu totul bărbatului potrivit în noaptea potrivită – iar aceasta este noaptea nunții”, a declarat ea.

...

... Mariah Carey și Nick Cannon

Cei doi au o credință similară, motiv pentru care Mariah Carey a propus să nu facă sex înainte de căsătorie. „M-am gândit că ar fi mai special dacă am aștepta”, a spus ea în 2008.

...

... Lisa Kudrow

Actrița din Friends susține că nu a făcut sex până când s-a căsătorit cu soțul său în 1995. „Mă păstrez pentru că trebuie să mă fac demnă de tipul de bărbat pe care îl doresc.”

...

... Evan Spiegel și Miranda Kerr

Fondatorul Snapcaht Evan Spiegel și modelul Miranda Kerr i-au șocat pe mulți atunci când au declarat că au decis să nu facă sex înainte de căsătorie. 

„Evan este foarte tradițional. Deci... așteptăm.” a declarat Miranda pentru The London Times. Nu e clar nici dacă mirele a avuzt relații sexuale în trecut, în timp ce mireasa are un băiețel de la căsătoria anterioară cu Orlando Bloom. 

...

... Hilary Duff

Hilary Duff are sentimente amestecate față de sexul înainte de căsătorie. Ea spune că mulți oameni nu apreciază această apropiere în relația lor, de aceea ea a ales să nu facă acest pas decât după ca a spus „Da” în fața altarului. 

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!