Noutăți

Frumuseţe 03-06-2019 529

8 secrete ale machiajului franțuzesc

8 secrete ale machiajului franțuzesc

Care este oare totuși, secretul femeilor pariziene?

Anume faptul că ele caută să își pună în valoare trăsăturile și își transformă imperfecțiunile în atuuri. Iată câteva sfaturi de la ele:

... Ai grijă maximă de sănătatea tenului tău, a părului, a pielii. Astfel, vei arăta irezistibil oricând, cu doar câteva mici ajustări. Pariziencele caută să aibă mereu grijă de ele, așa ca să nu trebuiască să petreacă prea mult timp în fața oglinzii.

... Totul în cantități moderate. O piele sănătoasă nu este doar despre cum o tratezi la suprafață, dar și despre ce mănânci. Atenție mare la zahăr și încercați să consumați cât mai mult produsele organice.

...

... Mergi la sală doar dacă îți dorești asta. Femeile pariziene caută să facă totul din plăcere. Sesiune de sport trebuie să îți placă. Nu intra niciodată într-un regim prea intens și plictisitor.

... Uită despre aranjarea părului cu uscătorul. Pariziencele vor să aibă o textură frumoasă a părului. După ce și-l spală, acestea îl lasă se usuce și apoi așteaptă o zi - pentru că abia a doua zi părul tău arată perfect și îl poți aranja cum îți dorești. Chiar și atunci când merg la coafor, ele știu să se programeze cu o zi înainte. 

...

 

... Mergi regulat la frizer. Pariziencele pun mai mult accent pe o tunsoare bună decât pe produse de îngrijire. Acestea optează mai des pentru tunsori mai scurte, și merg regulat pentru ca părul să arate mereu sănătos.

...

... Spune "da" rujului roșu! Aceasta este identitatea unei femei pariziene. Rujul roșu este ca un accesoriu în sine, de aceea, atunci când îl poartă ele nu mai aplică alt machiaj (iată pentru ce ai nevoie de acel ten sănătos), părul îl lasă mai dezordonat, îmbrăca o pereche de blugi, încălță tocurile și lasă ca rujul să atragă toată atenția. 

... "Nu" conturului. Acesta remodelează fața, iar pentru femeile pariziene este mai important să o lumineze, accentuând pomeții obrajilor și zona ”cupid” deaspupra buzelor. Astfel. nu mai ai nevoie de conturare.  

...

... Optează pentru un Smokey Eye cu aspect mai neglijent. Acesta este al doilea tip de machiaj cu adevărat franțuzesc. Pariziencele sunt lenoase, de aceea, ele vor folosi un singur produs, și îl vor aplica și aranja cu degetele. 

À bientôt! (pe curând!)

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!