Noutăți

Rochii de Mireasă 08-11-2018 698

7 reguli de aur în alegerea ROCHIEI DE MIREASĂ

7 reguli de aur în alegerea ROCHIEI DE MIREASĂ

Adunate de la cele trecute prin experiența nunții și care au învățat din propria lor experiență sau au fost victime ale situațiilor neprevăzute, iată care sunt cele 7 reguli când alegi rochia de mireasă:

... 1. Mai întâi alegi croiala. Oricât de mult ți-ar face cu ochiul rochiile înfoiate sau cele decoltate, ori modelul sirenă, trebuie să alegi croiala care se potrivește cel mai bine siluetei tale.

Trebuie să ții cont și de silueta soțului tău, dar și de ținuta lui. Între voi trebuie să existe o armonie estetică. După ce alegi croiala, alegi nuanța rochiei tale, dar ai grijă să faci asta în lumină naturală, pentru că lumina din magazine poate fi înșelătoare.

... 2. Probează și fă-ți poze. Te poți poza singură în oglindă sau poți ruga pe vânzătoare. Studiază pozele pe îndelete și abia apoi alege rochia perfectă!

...

... 3. Nu există rochie frumoasă, calitativă și ieftină. O rochie ieftină poate să pară adorabilă pe manechinul din vitrină, dar calitatea se va vedea imediat ce vei scoate rochia în lume. Nu croiala este motivul pentru care rochia câștiga la preț, ci materialul.

... 4. Cu sau fără trenă? Aici depinde de cum te simți tu mai bine. Trena face rochia dificil de purtat, vei fi călcată pe rochie, ceea ce este extrem de neplăcut și în plus te poți împiedica. Pe de altă parte, trena este elegantă și te va face să te simți o prințesă. 

... 5. Ultima probă. Ultimele detalii, retușuri și mici modificări trebuie făcute cu două săptămâni înainte de nuntă. Nu îți cumpăra rochia cu trei luni înainte. Nu o lăsa în husa ei până în ziua nunții, pentru că poți avea surprize dintre cele mai mari. Fie te strânge, fie este largă, fie o să vrei ca unele detalii să fie schimbate. Cu două săptămâni înainte de nuntă este momentul perfect pentru ultimele modificări.

......

... 6. Poartă rochia înainte de nuntă. În rochia de nuntă trebuie să fii sigură pe tine, să te miști degajat, natural ca să îți pui rochia în valoare, iar ea să te ajute să strălucești. Fiindcă nu purtăm în fiecare zi rochii lungi, crinoline, trene și decolteuri adânci, trebuie să te obișnuiești cu rochia ta. Poartă un pic și pantofii.

... 7. Florile - pata de culoare. Speculează la maxim potențialul de culoare pe care îl are buchetul de mireasă și folosește-l! Buchetul te scoate în evidență și pe tine, și rochia ta. Iubitul tău trebuie să aibă aceeași floare la piept ca și florile din buchet.

Înarmată cu aceste sfaturi și gata să strălucești în rochia ta de mireasă, noi îți urăm o sărbătoare minunată!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!