Noutăți

Curiozități 03-04-2019 1532

6 modele de genți la modă în 2019, de care te vei îndrăgosti neapărat

6 modele de genți la modă în 2019, de care te vei îndrăgosti neapărat

Noul an aduce nonconformism, dezinhibare și multă încredere de sine. Gențile anului 2019 iau locul celor mai frumoase accesorii din 2018, iar femeile se vor îndrăgosti iremediabil de noile tendințe, scrie divahair.ro.

Fie că ești o persoană inhibată sau una extrovertită și curajoasă, gențile următorului an sunt perfecte pentru orice tip de caracter. 

Iată care sunt gențile anului 2019:

... 1. Geanta cu blană

...

Rucsacurile sau gențile cu blană au început deja să apară pe piață. Motivul pentru care multe femei vor purta acest tip de genți în anul care urmează constă în prețiozitatea, eleganța și rafinamentul pe care le oferă aceste accesorii oricărei vestimentații. Fie că alegi să îmbraci o ținută monotonă sau una îndrăzneață, aceste genți cu blană vor atrage toate privirile către tine.

... 2. Clutch pătrat

...

Clutch-urile se reinventează și revin într-o formă pătrată și un pic mai mare. Aceste genți mici și pătrate sunt perfecte atât pentru ținutele casual, cât și pentru cele office, foarte elegante. Pot fi purtate atât în mână, cât și cu o curea, pe umăr.

... 3. Geanta regală

...

Te poți simți ca o regină în momentul în care alegi să porți o astfel de geantă mică și foarte prețioasă. Modelele sunt disponibile în toate culorile și sunt ideale pentru evenimentele de gală, dar și pentru ținutele de zi cu zi elegante. Poartă cu încredere acest tip de geantă și sigur nu vei trece neobservată

... 4. Geanta de mână

...

Gențile de mână au fost în vogă în anii '80, dar se pare că și anul viitor revin în forță. Sunt mici, colorate și foarte ușoare, motiv pentru care sunt foarte ușor de purtat. Sunt ideale pentru ținutele elegante, office, care includ fustă sau rochie și tocuri înalte.

... 5. Două nuanțe

...

De ce să te limitezi la o singură culoare și nu la două? Iată că tendințele viitorului an îți oferă șansa de a purta deodată două dintre culorile tale preferate. Cele mai regăsite modele vor fi cele compuse din nuanțe de alb și negru, deoarece acestea pot fi purtate la orice ținută.

... 6. Geanta de paie

...

Chiar dacă vara e departe, trebuie să știi de pe acum ce anume trebuie să porți în sezonul călduros. Anul viitor vei vedea peste tot femei cu genți de paie, deoarece sunt ușoare, frumoase și te duc instant cu gândul la vacanță. În funcție de model, acestea pot fi purtate la plajă, în oraș sau chiar la birou.

Care e pe placul tău și purta-o anul acesta?

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!