Noutăți

Cuplu și sex 10-12-2018 1276

4 semne că încă se gândește la fosta iubită

4 semne că încă se gândește la fosta iubită

Nu-i uşor să descoperi că tipul cu care te întâlneşti încă se mai gândeşte la iubirea dinainte. Iată câteva semne că nu i-a trecut:

... Îi ia apărarea

Fie că a fost ea cea care l-a părăsit, fie că el a sedus-o şi abandonat-o pe aleasa inimii, nu-i semn bun dacă el o compătimeşte. Înseamnă că imaginaţia lui a reinventat-o sub formă de înger – aşa că tare greu vei reuşi să câştigi concurenţa cu… imaginea ei perfectă.

... Vorbește urât

Ai putea crede că mărturisirea pe care ţi-a făcut-o - că fosta lui iubită era o... femeie ușuratică - e o dovadă că a terminat cu ea; dar faptul că repetă cu patimă cuvinte urâte despre ea (chiar dacă a fost înșelat sau mințit) demonstrează că din punct de vedere emoţional n-a uitat-o. 

... Încearcă să pară indiferent

O dată ce un bărbat a terminat definitiv o relaţie, ar trebui să fie în stare să admită adevărul despre aceasta: că a fost intensă, dureroasă sau că a avut multe de învăţat. Dar dacă legătura respectivă a fost îndelungată – şi acum el vrea să pară indiferent – asta denotă că nu toate rănile i s-au vindecat, că nu a „clasat” cazul şi că amintirea fostei îl bântuie încă.

... Sunt prieteni buni

Sunt destui parteneri care ajung să se despartă în termeni decenţi; totuşi, a rămâne cel mai bun prieten al fostei iubite nu-i un semn bun. Dacă vieţile şi preocupările lor par încă atât de apropiate, există şanse ca unul dintre ei chiar să tragă nădejde de reluare a relaţiei de cuplu.

Sursa: cosmopolitan.ro.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!