Noutăți

Mireasă 07-08-2019 9706

3 saloane unde găsești cea mai senzuală LENJERIE DE MIREASĂ

3 saloane unde găsești cea mai senzuală LENJERIE DE MIREASĂ

Pentru ca noaptea nunţii să fie magică, cu siguranţă trebuie să alegi lenjerie senzuală, iar seturile sexy nu trebuie să lipsească nici din bagajul pentru luna de miere. Însă, pentru ziua nunţii, lenjeria trebuie să fie confortabilă, să se potrivească cu rochia şi cu silueta ta, dar, în acelaşi timp, trebuie să te facă să te simţi irezistibilă.

De aceea, avem pentru tine rubrica Lenjerie pentru mirese pe marry.md, unde găsești atât piese din garderoba intimă, destinate celei mai speciale zi din viața ta, cât și hălățele ușoare și sexy pentru petrecerea burlăcițelor:

... 1. Catalina Osipov - lenjerie pentru mirese - deviza lor este că lenjeria de mireasă este un accesoriu intim, care trebuie creat cu minuțiozitate, pentru un rol deosebit în definirea aspectului general al miresei.

......

...

... 2. Atelier COTTON - Ce cadou se ia viitoarei mirese la petrecerea burlăcițelor? Cu siguranță, cel mai potrivit dar este un set de lenjerie personalizată de la atelier Cotton!

......

... 3. DiLerry - brand autohton, care folosește atlas regal și dantelă franceză, creând lenjerie personalizată după parametrii individuali. 

......

...   ...      

Ce alte saloane de lenjerie intimă sexy și de calitate pentru mirese cunoști? Spune-ne în comentarii!

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!