Noutăți

Cuplu și sex 13-02-2019 719

3 idei despre iubire la care trebuie să renunți chiar ACUM

3 idei despre iubire la care trebuie să renunți chiar ACUM

Ideile și stereotipurile din mintea noastră cresc, cu timpul, și ne încurcă deseori să vedem lucrurile așa cum sunt de fapt. Iar ideile despre iubire, relații, omul drag sunt cu atât mai periculoase, cu cât ele pot fi un impediment major pentru dezvoltarea legăturilor romantice cu alții.

Iată trei idei despre iubire care te pot încurca să fii fericită:

... 1. „El este jumătatea mea mai bună”

Adevărul este că el nu e o piesă de puzzle. Tu nu ești o piesă dintr-un puzzle. Nimeni nu este. Nu ne naștem pe Pământ ca jumătăți mai bune sau mai rele ale unei alte persoane, bărbat sau femeie. Venim întregi, cu tot ceea ce ne este necesar în interiorul nostru.

...

Prin urmare, partenerul tău nu poate fi jumătatea ta mai bună. El este un întreg prin el însuși, cu defecte și calități, la fel ca tine. Dacă nu ești o persoană care se simte bine în pielea ei fără el, nu vei fi nici lângă el. Așadar, cheia este să te bucuri că exiști, indiferent dacă ai un partener de viață sau nu.

... 2. „El mă completează”

Aceasta înseamnă că tu nu ești întreagă. De asemenea, implică faptul că îți lipsește ceva, o bucată din tine, că ai un gol pe care altcineva trebuie să îl umple. Adevarul este că ești întreagă, însă anumite lucruri pe care le crezi despre tine sau pe care le presupui, te împiedică să vezi acest lucru. Atunci când intri într-o relație de cuplu și amândoi sunteți conștienti că fiecare dintre voi este întreg, creați un spațiu iubitor unul pentru celălalt în care amândoi să prosperați. Nu vă completați unul pe celălalt, ci vă sprijiniți reciproc.

...

... 3. „Așteaptă: cel sortit ție va apărea, în cele din urmă”

Mulți oameni cred că există pe Pământ o singură persoană care le este destinată, care va apărea în viața lor la un moment dat și alături de care vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți. Adevărul este că, deși există o persoană specială pentru tine, să o aștepți cu mâinile în sân nu este cea mai bună cale pentru a vă întâlni.

De fapt, viața nu se reduce la a-l întâlni pe EL. Viața este o aventură, o descoperire constantă, este multă bucurie. Și-atunci când trăiești așa, întâlnirea cu omul care va fi potrivit pentru tine anume atunci se va întâmpla de la sine, în mod natural, exact atunci când te aștepți mai puțin.

...

Tu ce stereotipuri despre dragoste știi? Scrie-ne în comentarii!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!