Noutăți

Cuplu și sex 16-04-2014 1234

15 lucruri simple pe care să le faci pentru a avea o relație fericită

15 lucruri simple pe care să le faci pentru a avea o relație fericită

Când te-ai indrăgostit de iubitul tău, iți plăcea până și respirația lui de dimineață. Apoi ți-ai dat seama că sforăie și poarta același tricou trei zile la rând. Pentru a menține pasiunea arzândă, trebuie să muncești puțin... Pune în practică ideile noastre și veți ramâne îndrăgostiți pentru totdeauna.

1. Păstrează plângerile legate de corpul tău pentru tine. Cu cât te simți mai confortabil alături de partener, cu atât mai tentată vei fi să spui cu voce tare că te-ai îngrășat sau că celulita de pe fund e mai vizibilă - lucruri pe care nu le-ai spune niciodată dacă te-ai afla în postură de iubita sexy de la început.

 

2. Adormi lângă el dezbrăcată după sex - nu te grăbi să-ți pui imediat pe tine pijamaua preferată.

 

3. Nu te certa cu el în public. Chiar dacă face din nou o chestie care te scoate din sărite - de exemplu, te contrazice în tot ceea ce spui - asteaptă până ajungeți acasă pentru a-i cere socoteala.

 

4. Păstrează-ți aura feminină amintindu-ți să nu te dai cu deodorant, să nu-ți cureți urechile și să nu-ți tai unghiile de la picioare în fața lui.

 

5. Aranjează-te înainte să iesiti din casă, chiar dacă e vorba doar de o alergare în doi. Nu trebuie să-ți machiezi toata fața, dar mici retușuri pe ici-pe colo nu strică niciodată.

6. Poartă lenjerie sexy și în zilele obișnuite, nu numai de Sfântul Valentin sau cu ocazia aniversărilor.

 

7. Ajungeți la o înțelegere alegând un show TV la care să vă uitați împreună. Renunță la obiceiul de a merge în dormitor ca să-ți vezi serialul preferat, pentru că el are chef să se uite la un meci de fotbal.

 

8. Faceti sex chiar dacă ești la menstruație. Îți mai amintești că la început erai atât de excitată încât nu-ți mai păsa?

 

9. Nu uita niciodată să te epilezi și să arăți de nota 10.

 

10. Suprinde-l când e la duș, dar nu pentru că te grăbești și lui îi ia prea mult, ci pentru că îți dorești o partidă de sex rapid sub apă.

11. Ocazional, planifică activități de weekend care să nu-l includă - astfel nu-ți va reproșa niciodată că se simte "sufocat".

 

12. Asigură-te că arăți impecabil atunci când vă întâlniți cu prietenii lui. Iubitul tău știe că ești super sexy, dar nu strică să audă noi complimente la adresa ta sau să surprindă pe cineva cercetându-te din priviri.

 

13. Faceți planuri pentru sâmbătă seara încă de luni și cumpără-ți din când în când o rochie nouă pentru ocazie.

 

14. Fii discretă în ceea ce privește problemele voastre, chiar și în discuțiile cu cei mai apropiați prieteni ai voștri - nu e necesar să știe tot ceea ce te enervează la el.

 

15. Nu face comentarii de genul: "Fosta ta arată oribil" și nu vorbi nici despre cât de în formă se menține fostul tău iubit. Nimic nu-i strică dispoziția mai repede decât discuțiile despre foștii voștri parteneri.

 
Sursă: cosmopolitan.ro
logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!