Noutăți

Cereri în căsătorie 20-05-2015 12972

10 idei de cereri în căsătorie, realizabile în Moldova

10 idei de cereri în căsătorie, realizabile în Moldova

Cererea în căsătorie este primul pas către viaţa de familie şi prima impresie pe care o lasă bărbatul asupra viitoarei lui soţii. Prin intermediul cererii, acesta îşi va demonstra atitudinea pe care o are atât faţă de căsătorie, cât şi faţă de aleasa sa.  

Iată câteva agenții din Moldova care vor face ca cererea în căsătorie a iubitei tale să fie originală, organizată la cel mai înalt nivel şi cu foarte mult suflet.

... Event Republic - o echipă de profesionişti cu o experiență vastă într-o varietate largă de activități: de la organizarea cererii în căsătorie până la organizarea propriu-zisă a nunții.

... Cristina Postolachi - sunt perfecți dacă vrei să-i faci iubitei tale o cerere în căsătorie specială, bine pusă la punct și personalizată.

... Alina Ciobanu - nunţile, cererile în căsătorie şi evenimentele de familie sunt specialitatea lor, găsind inspiraţie şi motivaţie în ochii fiecărui cuplu.

Iar mai jos am adunat 10 idei de cereri în căsătorie, pe care le poți realiza aici, în Moldova, şi prin intermediul cărora vei putea să-ți impresionezi iubita, primind necondiţionat „Da”-ul mult aşteptat.

... Cerere în căsătorie la teatru

Indiferent de ce local alegeţi sau timpul şi modul în care vreţi s-o faceţi: după finalizarea piesei sau în timpul acesteia, cu martori sau rezervând localul doar pentru voi, important e ca să vă înţelegeţi cu oamenii care sunt responsabili şi să organizaţi până la cele mai mici detalii. Dacă sunteţi pasionaţi de teatru, sunteţi firi artistice, atunci acesta este modul perfect de a vă îmbina pasiunile.

...

... Cerere în căsătorie – flash mob

Acest mod de a cere în căsătorie este destul de popular în America, dar e destul de uşor şi necostisitor să-l adaptezi şi să-l organizezi oriunde te-ai afla. Îndrăgostiţii care simt nevoie să-şi strige în gura mare dragostea, îşi impresionează iubita organizând un flash mob: de la cel mai simplu mod (implicând prietenii voştri, cunoștințele), până la unul de amploare, cu implicarea unei personalități cunoscute din lumea mondenă.

... Cerere în căsătorie la un obiectiv istoric

O cină romantică, într-un loc de istorie, cu orchestră, lumânări, şi meniu personalizat. Asigură-te că ai bugetul necesar, nu uita inelul şi gândeşte totul până la cele mai mici detalii. Cetatea Soroca, de exemplu, a rezistat în timp atâtea secole, acelaşi lucru se va întâmpla şi cu dragostea voastră – fă-o să înțeleagă că ai vrea ca dragostea voastră poate să dureze la fel de mult.

... Cerere în căsătorie la un concert

...

Du-o la concertul trupei sale preferate şi atunci când nici nu se aşteaptă, vei apărea tu pe scenă şi în faţa la sute sau mii de oameni o vei întreba de vrea să devină soţia ta. Va fi un gest ieşit din comun din partea ta şi o vei impresiona cât de mult e posibil.

... Cerere în căsătorie – „mesajul cuibuşorului”

Aceasta va fi o metodă inedită de a o surprinde. E comod, intim şi distractiv. Pregăteşte bilete cu declaraţii de dragoste, mărturisiri ale planurilor de viitor de la intrarea în casă şi până la dormitor. De asemenea, puteţi scrie mai multe bilete, unul să reiasă din celălalt, folosind expresii, locuri şi momente pe care le cunoaşteţi doar voi. Va fi un exerciţiu pentru ambii de a vă aminti clipele prin care aţi trecut ambii şi de ce merită să continuaţi.

... Cerere în căsătorie deasupra norilor

Poţi face o surpriză plăcută iubitei tale organizând un zbor cu balonul, cu parapanta sau cu paraşuta în Moldova, iar atunci când sunteţi la culme, poţi să-i adresezi marea întrebare. Cu siguranţă, amestecul de fericire şi adrenalina o vor face să se simtă cea mai împlinită femeie dintre care există şi-ţi va răspunde pozitiv.

...

... Cerere în căsătorie romantică, pe acoperiş

Este unul dintre cele mai accesibile şi des utilizate moduri de face o cerere sau de a petrece timpul frumos împreună cu iubita. Există mai multe locuri în Chişinău unde poţi să te bucuri de intimitate şi de priveleştea oraşului. Puteţi să savuraţi din plin momentul, într-o atmosferă romantică, departe de griji, de ochi curioşi – doar voi doi şi dragostea ce pluteşte în aer.

... Cerere în căsătorie High Tech

Luând în considerare faptul că în ultimul timp tehnologiile sunt un strict necesar în viaţa noastră şi tot mai mulţi oameni sunt pasionaţi de acestea, printre care şi iubita ta, atunci fă ca această  zi să fie memorabilă pentru ambii.

Iată câteva idei cum ai putea cu ajutorul tehnologiilor să-ţi surprinzi iubita:

- creează propriul tău hit rap, cu cererea în căsătorie şi strecoară-i-l pe Ipod sau telefon, în lista ei de piese favorite;

- creează o pagină web prin care să-i faci declaraţii şi să-ţi expui intenţiile, pune poze cu voi doi în diverse vacanţe, melodiile voastre preferate, întâmplări haioase sau romantice prin care aţi trecut împreună şi nu uita de cuvintele magice: „Vrei să fii soţia mea?”. Trimite link-ul iubitei tale.

...

- roagă-ţi prietenii să te ajute să creezi un videoclip şi o piesă în ale cărei versuri să se regăsească cererea în căsătorie. Uploadează-l pe YouTube şi spune-i iubitei tale că vrei să-i arăţi o fază amuzantă.

- fură-i camera digitală şi du-te în locul ei romantic preferat. Cu ajutorul unor prieteni creează bannere, care unite, formează fraza: „Vrei să te căsătoreşti cu mine?”. Fotografiază întregul ansamblu şi imediat ce ajungi acasă, roag-o să downloadeze pozele în calculatorul ei.

 ... Cerere în căsătorie acasă

Pentru persoanele casnice, sau cele care preferă ca acest moment să fie destinat şi văzut doar de ei, există mai multe idei cum ai putea să-ţi ceri în căsătorie iubita acasă. Iată câteva dintre ele:

- scrie-ţi cererea în căsătorie pe tavanul de deasupra patului vostru, cu ajutorul unor stickere care strălucesc în întuneric;

- oferă-i un puzzle imens, cu piese mari şi uşor de asamblat, rezolvându-l, va apărea scris mesajul “Vrei să fii soţia mea?”, cu poza voastră pe fundal.

- poţi să înlocuieşti inelul preferat, pe care-l poartă zilnic, cu cel de logodnă abia achiziţionat. Strecoară-i pe deget în timp ce doarme şi trezeşte-o cu şampanie şi căpşune;

- foloseşte magneţi în formă de litere şi în timp ce-i pregăteşti o cină romantică, scrie-i pe frigider cererea în căsătorie.

...

- pregăteşte-i o baie fiebinte şi strecoară-i o răţuşcă plutitoare, care să aibă inelul de logodnă prins în jurul gâtului, presoară şi petale de trandafiri;

- cere-o în căsătorie în cel puţin zece limbi diferite. Trimite-i prin curier un tablou pe care vei scrie întrebarea în mai multe limbi străine, complet noi pentru ea;

- leagă capetele unei panglici de catifea, de la un colţ la celălalt al camerei. Ataşează de ea, cu ajutorul unor cârlige, biletele pe care să scrii cele mai frumoase momente petrecute împreună şi motivele pentru care o iubeşti. Aşteapt-o la finalul panglicii, cu inelul pregătit.

Indiferent ce mod alegeţi, important e s-o faceţi cu suflet, pentru că până la urmă, femeile apreciază intenţia şi dorinţa bărbatului de face acest pas şi nu intrumentele pe care le foloseşte. 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!