Noutăți

Invitații și cadouri 09-12-2014 30460

35 IDEI de CADOURI de Anul Nou, pentru El, Ea și Angajați

35 IDEI de CADOURI de Anul Nou, pentru El, Ea și Angajați

Cine nu iubește să primească cadouri? În deosebi dacă lucrul primit în dar este ales cu grijă și corespunde gustului și chiar dorințelor noastre. În prioada sărbătorilor de iarnă ne place nu doar să primim cadouri, ci și să dăruim. Alegerea unui cadou însă nu este o sarcină ușoară, aceasta pentru că vrem să fie și util, și plăcut și apoi, ce facem dacă persoana în cauză are de toate?

 

Fiți liniștiți, chiar și persoanelor care, la prima vedere, au de toate, le place să primească cadouri, cu atât mai mult că există lucruri, care niciodată nu sunt prea multe. De aceea noi am decis să venim cu câteva sugestii de cadori, care vor fi primite cu mare plăcere de către persoanele Dvs. dragi și care o să vă ajute să faceți față rolului de Moș Crăciun, ce vi l-ați asumat.

 
 

Idei de cadouri pentru EL

1. Narghilea - dacă obișnuiți să organizați petreceri acasă alături de prieteni, pentru un astfel de cadou o să vă mulțumească nu doar partenerul Dvs. ci și întreagul grup de prieteni.

2. Abonament la sala de forță - un cadou util, ce va fi și o surpriză plăcută atunci când va afla că abonamentul pentu luna/anul următor este deja achitat.

3. O băutură calitativă - un vin bun va fi un cadou înalt apreciat, cu atât mai mult că o să vă ajute să distindeți atmosfera chiar în seara în care îi veți face cadoul.

4. Registrator  video pentru mașină - astăzi e la modă printre șoferi să aibă un registrator video însă nu toți bărbații vor scoate bani din buzunar să și-l cumpere.

5. Un pulover călduros de iarnă - un cadou care nu are cum să nu placa cu atât mai mult că demonstrează grija pe care i-o porți.

6. Ceas de mână - dacă jumătatea ta încă nu are un ceas de mână, e timpul să-i dăruiești unul cât mai curând. Ceasul e un accesoriu pe cât de stilat pe atât de util. În plus, nu va mai avea tupeul să întârzie la întâlnire.

7. O husă pentru telefon sau tabletă - înainte de a procura un astfel de cadou nu uita să verifici încă o dată modelul gadgetului.

8. Portmoneu - unul dintre cele mai frecvente cadouri dăruite bărbaților, dar și unul dintre cele mai utile. Dacă-i procurați un portmoneu pentru prima oară, atrageți atenție la dimensiunile portmoneului pe care-l poartă acum, pentru că altfel, riscați să dăruiți un cadou util, la prima vedere, dar care să rămână neutilizat.

9. Centură - o curea calitativă, clasică, nu va fi nicodată în plus în garderoba oricărui bărbat. Atunci când o procuri fii atentă la lungimea acesteia.

10. Agendă din piele - o agendă stilată este un cadou perfect pentru Anul Nou, numai dacă ești sigură că aceasta va fi utilizată pe parcursul anului.

11. Rucsac pentru vacanță - un cadou perfect dacă vă plac călătoriile în doi, pline de aventuri.

 

Idei de cadouri pentru EA

1. Un animal de companie - chiar dacă doriți ca acest cadou să fie o surpriză, încercați să aflați totuși ce animal de companiei i-ar plăcea partenerei Dvs. să aibă în grijă.

2. O piesă vestimentară - chiar dacă ai impresia că dulapul prietenei tale va exploda de atâtea haine, fii sigur nici că o femeie nu va spune vreodadtă că are suficiente piese vestimentare, așa că dacă vrei ca darul tău să fie unul bine primit, atunci mergeți chiar astăzi la shopping.

3. City Break sau o vacanță la munte - este cadoul la care visează în taină orice domnișoară. O mini-vacanță în perioada sărbătorilor de iarnă o să vă apropie și mai mult, iar destinația o puteți alege împreună.

4. Voucher (într-un magazin de cosmetică, magazin de haine, salon de frumusețe etc.) - varianta ideală pentru bărbații care vor să pregătească pentru partenerele lor o surpriză și în același timp să le lase pe ele să aleagă cadoul propriu-zis.

5. O pernă personalizată este un cadou original, care îi va aminti de tine cât timp nu veți fi alături. Poți imprima pe pânză numele voastre sau chiar o fotografie în doi.

6. Aparat de cafea - un cadou excelent pentru toți iubitorii de cafea. Dacă iubita ta se numără printre ei, cadoul tău va avea succes.

7. Bijuterii - dacă doriți să-i faceți prietenei un astfel de cadou atrageți atenție la bijuteriile pe care le poartă deja, în deosebi la stilul acestora și metalul din care sunt confecționate.

8. Portretul ei pictat în ulei - pentru un astfel de cadou poți alege fotografia ei preferată sau o fotografie cu voi doi.

9. Set pentru Sushi - un cadou perfect pentru o gospodină, care iubește să experimenteze în bucătărie .

10. Geantă -  gențile ca și hainele, și bijuteriile, niciodată nu sunt în plus. Remarca însă rămâne aceeași  - nu riscați să o procurați singur, în ultima instanță apelați la ajutorul unei prietene, dar și prietena alegeți - o cu grijă.

11. Mănuși din piele - un cadou plin de eleganță, care-i va fi extrem de util pe timp de iarnă.

12. Patine - un cadou original ce va fi pe placul domnișoarelor active, care duc un mod sănătos de viață și adoră aventurile.

13. Un abonament la sala de fitness - cu siguranță ai auzit-o de zeci de ori spunându-ți că de mâine merge la sala de fitness, așa că poți să iei inițiativa în mâinile tale să să-i dăruiești un abonament, acesta îi va fi foarte util mai cu seamă după sărbători.

 

Idei de cadouri pentru angajați:

1. Borcănașe personalizate cu miere naturală - în supermarketurile din capitală nu prea găsești miere naturală și puține dintre persoanele, care lucrează după un orar fix mai au timp să caute miere prin oraș, în puținul timp liber pe care-l au, deși acest produs este forte benefic pentru sănătate, în deosebi iarna.

2. Certificat (magazin de cosmetică, salon de frumusețe, spa etc).

3. Agende - nu uitați să imprimați logo-ul companiei Dvs. pe agendele oferite în dar.

4. Coșuri cu dulciuri - în perioada sărbătorilor de iarnă dulciurile sunt la mare căutare, în plus, dacă majoritatea angajaților au copii, asemenea caduri vor fi foarte binevenite.

5. Bilete la teatru, film, bowling etc. - puteți să organizați tot colectivul și să mergeți să vă relaxați frumos împreună, sau puteți oferi fiecărui angajat câte o invitație dublă.

6. Căni personalizate - ca și pe agende, pe căni puteți să imprimați logo-ul companiei. Fiți siguri că va fi un cadou plăcut, cu atât mai mult că mulți dintre angajați le vor utiliza chiar la birou.

7. Set de jucării pentru brad - un cadou ce le va reda angajaților dispoziție de sărbătoare și le va fi și util, cu atât mai mult că jucăriile pentru brad nu pot fi niciodată prea multe.

8. Caricaturi - puteți invita un caricaturist în oficiu, iar în timp ce serviți câte un pahar de șampanie, acesta va reuși să le facă la toți angajații câte un portret, ce le va rămâne ca o amintire frumoasă și hazlie.

9. Seturi de ceai și cafea - băuturi care sunt binevenite în orice casă și deci, vor fi pe placul fiecărui angajat.

10. Pungi cu fructe - un cadou plăcut și sănătos. Acesta poate fi oferit ca alternativă coșurilor cu dulciuri, angajatelor care se străduie să-și mențină silueta în formă.

Dacă ați ales deja cadouri pentru persoanele dragi, nu uitați și de restul pregătirilor pentru petrecerea de Revelion .

 

6 lucruri de făcut până la Anul Nou:

1. Rezervați o masă în restaurant, pentru noaptea de Revelion;

2. Invitați-l pe Moș Crăciun acasă (pentru copii, familie sau prieteni);

3. Alegeți costumul sau rochia pentru petrecerea de Revelion;

4. Faceți o programare la salonul de frumusețe pentru coafura și machiajul de petrecere;

5. Cumpărați focuri de artificii pentru seara de Anul Nou (dacă sărbătoriți acasă).

6. Invitați un interpret dacă organizați o perecere privată (pentru familie, prieteni, angajați etc.)

 

Sperăm că această postare v-a fost utilă. Dacă este așa nu uitați să o distribuiți și prietenilor Dvs. Noi vă dorim sărbători fericite.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!