Noutăți

Wedding News 07-05-2019 321

(VIDEO) Primele declarații ale prințului Harry după nașterea fiului său: Orice părinte spune că copilul său este superb, dar acest copil este uimitor”

(VIDEO) Primele declarații ale prințului Harry după nașterea fiului său: Orice părinte  spune că copilul său este superb, dar acest copil este uimitor”

În cursul serii, în timp ce pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex era postat anunțul privind nașterea primului copil al lui Meghan Markle, prințul Harry a comunicat vestea presei printr-o scurtă declarație. Nepotul reginei Elisabeta a II-a nu și-a mai încăput în piele de bucurie, pe fața lui putându-se citi fericirea și încântarea că a devenit tată luni dimineață după ce soția sa, Meghan Markle, a născut un băiat.

Prințul Harry le-a spus jurnaliștilor adunați la Windsor că încă nu s-au decis ce nume va avea copilul și că în două zile îl vor prezenta lumii pe cel mai nou membru al familiei.

”Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată. Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, a declarat prințul care a adăugat că încă nu știe cum se va numi fiul său.

”Încă ne gândim ce nume îi vom da. A fost uimitor. Sunt atât de mândru de soția mea. Orice părinte și tată spune că copilul său este superb, dar acest copil este uimitor”, a mai spus prințul Harry extrem de încântat.

Potrivit postării de pe Instagram, copilul a cântărit 3.26 kg la naștere și a venit pe lume în cursul dimineții zilei de 6 mai 2019.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!