Noutăți

Accesorii Nuntă 18-01-2021 1551

Verighete anti trend. Vezi ce inele nu se mai cumpără în 2021

Verighete anti trend. Vezi ce inele nu se mai cumpără în 2021

Începem acest an cu o colecție de anti trenduri! De data asta o să vorbim despre verighete. La fel ca și oricare accesorii, verighetele au proprietatea să își piardă din actualitate. Ce era în vogă încă anul trecut, în 2021 poate să pară lipsit de gust. Versiunea îmbunătățită a lucrurilor apare atunci când ceva devine banal și plictisitor. Acest fenomen este inevitabil și anume în aceste momente designerii caselor de modă ne oferă opțiuni updatate. 

Lăsând la o parte frazele gen „ Nu contează ce este în vogă, o să port ce îmi place mie” Noi începem topul nostru. 

  1. Varianta nr.1 

La prima vedere pare ceva drăguț. Un secret pe care îl cunoașteți doar voi doi. Adevărul este că, fiecare a doua pereche au făcut la fel, adică au scris o fraza banală de genul „I love you”  sau au scris o dată semnificativă.

...

 

  1. Varianta nr.2

Nu te sfătuim să optezi pentru acest tip de verighete cu câteva briliante mici pe ele. Pe lângă faptul că nu arată foarte bine pe deget, numai dacă nu ești un model, arată ieftin.

...

 

  1. Varianta nr.3

Acest tip de inele cu împletituri erau favoritele doamnelor în anii 70. Dacă vrei să le faci concurență poți procura și tu unul asemănător, dar noi nu te încurajăm să faci asta!

...

 

 

  1. Varianta  nr. 4

Deși această variantă nu este chiar cea mai rea alegere, tot nu miroase a prospețime. Poți salva situația procurând  o „miniatură” a acestui model, adică un inel cu o lățime mai mică care va arăta finuț pe degetul tău

...

 

  1. Varianta nr. 5

Vorbim despre inelele cu pietre exagerat de mari și ce poate fi mai rău ca acest model - inelele cu un accesoriu mășcat pe ele. La prima vedere pare a fi o modalitate proastă de a-ți demonstra avuția. Pe lângă asta o ignoranță totală față de modă.

...

 

Verigheta va rămâne cu tine pentru tot restul vieții! Din acest motiv variantele clasice par să fie cea mai bună alegere!

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!