Blog

Monden 06-12-2018 289

Trenă de 23 de metri, ținute și bijuterii de milioane - noi detalii de la cea mai luxoasă nuntă a sfârșitului de an!

Trenă de 23 de metri, ținute și bijuterii de milioane - noi detalii de la cea mai luxoasă nuntă a sfârșitului de an!
Nunta actriței de origine indiană Priyanka Chopra și a lui Nick Jonas, mai mic decât ea cu 11 ani, a fost una plină de fast și voie bună. Chiar dacă a avut loc pe 1 decembrie în India, statul Rajastan, abia acum apar poze oficiale de la eveniment și noi detalii care de care mai uimitoare despre luxul nunții. 
 
Cei doi au combinat cu succes tradițiile indiene și cele americane, purtând atât ținute tipice nunților europene, cât și haine tradiționale indiene. Mireasa nu e economisit deloc pe ținutele și bijuteriile de la nuntă - rochia sa, decorată cu tul și dantelă, creată de Ralph Lauren, a avut o trenă de 23 de metri! Crarea rochiei a adurat aproape 2000 de ore și a fost decorată minuțios cu perle pe întreaga lungime - costul bijuteriile depășește 2 milioane de dolari, relatează hellomagazine.com.
 
...

Pentru ceremonia tradițional indiană mireasa a purtat un sari caracteristic regiunii de unde provine, de culoare roșu-sîngerie, decorată și ea cu broderii și pietre scumpe. La costumul tradițional a fost adăugat un voal ușor cu broderie franceză, iar Priyanka a purtat și bijuterii din aur alb cu briliante. 

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!