Noutăți

Ghidul Miresei 26-11-2019 2640

Tendințe pentru machiajul de nuntă- sezonul 2019-2020

Tendințe pentru machiajul de nuntă- sezonul 2019-2020

Make-up-ul pentru care optezi în ziua nunții tale ete un element semnificativ, atunci când vorbim despre întreaga ta apariție. Ca și în fiecare an, specialiștii în domeniu ne prezintă câteva tendințe. Îți prezentăm câteva dintre ele, pentru a te ajuta să alegi ceva potrivit personalității și preferințelor tale.

...

Strobing-ul- strălucire și luminozitate

Stroba de nuntă este o tendință din ce în ce mai preferată de mirese. Accentul este pus pe pielea radiantă și strălucitoare. Spre deosebire de machiajul mat, atunci când orice strălucire a pielii este exclusă, stroboscopul este creat astfel încât pielea să „strălucească”. Machiajul de nuntă pentru mireasă folosind stroboscop vă permite să creați o imagine plină de finețe și naturalețe. Pentru un astfel de machiaj, este foarte important ca pielea să fie pregătită în prealabil - curățată și hidratată corespunzător. Acest lucru vă permite să obțineți un rezultat mai bun și să creați un machiaj de nuntă cu adevărat încântător. 

... ...

... ...

Stilul nude

Această tendință de machiaj iarăși pune accentul pe naturalețe. Machiajul de mireasă în stil nude necesită ca pielea să fie în stare excelentă, fără defecte și imperfecțiuni. Pentru a crea un ten perfect uniform, ar trebui se pună accent pe hidratarea pielii și alegerea unui fond de ten care să nu încarce tenul și să îi ofer un efect de luminozitate. În machiajul de nuntă în stil nude, este foarte important ca sprâncenele să fie frumos conturate și bine concepute. Machiajul de nuntă nude necesită, de asemenea, genele lungi, un accent blând pe buze și o cantitate mică de fard pe pomeți. Acest tip de make-up este alegerea perfectă pentru miresele care doresc să arate blând și natural în propria zi de nuntă

... ...

Make-up Smokey

Machiajul Smokey este un machiaj de nuntă foarte popular, care a devenit mai moale și mai puțin agresiv în noul sezon. De asemenea, artiștii de make-up au decis să adauge noi accente de culoare machiajului de nuntă al miresei - acestea sunt nuanțe de albastru, gri-negru și maro, care arată mult mai fin în machiajul smokey. Machiajul „fum” poate fi creat prin amestecarea umbrelor atât în ​​direcție orizontală cât și verticală. Machiajul de mireasa în stil smokey arată foarte frumos și spectaculos.

... ...

... ...

Săgeți și buze strălucitoare

Săgețile sunt un accent important care se folosește în machiajul nunții miresei pentru o expresivitate și un efect mai dramatic. Acestea în machiajul de nuntă pot fi realizate nu numai negru de cărbune, ci și maro sau alte nuanțe. Buzele de o nuanță strălucitoare sunt o completare superbă pentru acest tip de make-up. Optează pentru o nunață mată, iar în vogă sunt culorile ce ne aduc aminte de fructele de pădure.

... ...

... ...

Dacă deja ai ales pentru ce tip de machiaj optezi, atunci îl poți pune în practică alături de zânele în materie de make-up de la „Glow Beauty and Spa ”, „Spa by Berds” sau „Dessange”. Cu siguranță vei fi regina sărbătorii tale.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!