Noutăți

Frumuseţe 05-04-2019 2979

Te-ai săturat de aceleași culori pe unghii? Vezi ce idei avem pentru 2019!

Te-ai săturat de aceleași culori pe unghii? Vezi ce idei avem pentru 2019!

Deși un roșu seducător și nuanţele delicate de nude se mai poartă încă, acum mai mult decât oricând trebuie să fim originale și să experimentăm, scrie elle.ro. Uite ce culori minunate sunt în vogă în acest an:

... Verde

Ți-e teamă că verdele va arăta prea pronunţat pe unghii? Nici vorbă! Încearcă o nuanţă delicată de mat sau un verde închis elegant, vor arăta absolut minunat pe unghii! Cu nuanţele mai închise vei străluci la o petrecere, iar cu cele mai deschise –  în combinaţie cu motive florale – vei da tonul primăverii și verii.

...

... Galben

Galbenul poate părea oarecum mai controversat, din fericire, însă, aici nu este vorba despre unghiile galbene inestetice. Galbenul pastel, în combinație cu culoarea albă, vor da unghiilor un aspect delicat și ne vor aminti de primele flori de primăvară, iar combinat cu culoarea neagră, oferă un aspect energizant unghiei, care va lumina chiar și dimineţile înnorate de toamnă.

...

... Portocaliu

Pentru lunile de vară, care vor veni în curând, această culoare este perfectă! În timpul verii te bucuri de cocktail-uri excelente și fructe gustoase, așa că de ce să nu-ți faci manichiura la fel de dulce și răcoritoare? Aici se potriveşte perfect tehnica ombre, unde poți trece de la portocaliu la un roșu mai intens sau invers la nuanţe de alb. Îndrăznește să schimbi unghiile într-o portocală suculentă! 

...

... Violet

Rozul nu te mai interesează, iar negrul este prea mult pentru tine? Experimentează un violet închis! Nu numai că această culoare este magnifică și elegantă, dar arată grozav cu orice decoraţiuni. Sclipici pulbere, pigment de lustruire sau un look mat catifelat? Totul este permis!

...

... Maro

Maro și bej domină în principal în timpul iernii, iar la spectacolele de modă, aceste culori au fost prezente din abundenţă. Nu e de mirare, deoarece aceste culori folosite în modă au rolul să ne încălzească cel puțin optic în lunile reci, amintind de cafeaua parfumată sau de un ceai cald. 

...

... Gri

Griul este întotdeauna plictisitor? Nici vorbă! Culoarea gri deschis induce o atmosferă de liniște și este de asemenea un simbol al înțelepciunii și al compromisului. Păstrează-l ca un as în mânecă pentru iarnă, mai ales că prin folosirea tehnicii de unghii tricotate va arăta foarte bine. Se potriveşte perfect în zilele reci.

...

Nu rămâne la o singură culoare atunci când poți experimenta atât de multe combinații și tehnici. Știi deja cu ce culoare să începi?

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!