Blog

Curiozități 06-12-2018 184

Știai că... sărbătorile sunt perioada în care oamenii înșeală cel mai des? Vezi de ce!

Știai că... sărbătorile sunt perioada în care oamenii înșeală cel mai des? Vezi de ce!

Sărbătorile sunt asociate cu sentimentul de pace, petrecerea timpului cu familia şi prietenii, mâncare din abundenţă. Departe de căldura şi dragostea familiei, există şi o parte mai puțin plăcută care vine cu atmosfera de sărbătoare.

Se pare că sărbătorile sunt perioada în care apar cele mai multe cazuri de infidelitate, relatează adevărul.ro. Un sondaj recent, realizat pe 1000 de persoane din Marea Britanie, a constatat că una din trei persoane şi-a înşelat partenerul în timpul sărbătorilor de iarnă. Conform specialiştilor, acest trend poate fi pus pe seama aşteptărilor ridicate cu privire la ce se va întâmpla în această perioadă. „Deseori ne aşteptăm ca vacanţele să fie perfecte şi, în realitate, ele nu aduc decât nemulţumire şi depresie. Pentru unii oameni cea mai rapidă soluţie de a scăpa de stres e infidelitatea“, explică terapeutul Aimee Hartstein.

...

Atmosfera de petrecere şi consumul de alcool sunt motivele pe care două din trei persoane le-au invocat atunci când au fost rugate să ofere un motiv care a dus la pierderea controlului. Cele mai multe persoane şi-au trădat partenerul cu un coleg de muncă: 57% din participanți. Petrecerile de Crăciun sunt locul în care cei mai mulţi dintre participanţi au povestit că au lăsat lucrurile să meargă prea departe.

Nu a existat o mare diferenţă între bărbaţi şi femei atunci când vine vorba de infidelitate, dar femeile au o predispoziţie ceva mai mare - 35%, în comparaţie cu 31% dintre bărbaţi. Doar 32% din cei care au recunoscut că înșeală regretă infidelitatea. 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!