Noutăți

Rochii de Mireasă 09-01-2020 4513

Rochii de mireasă pentru viitoarele mămici

Rochii de mireasă pentru viitoarele mămici

Dacă ești însărcinată și ați hotărât ca nunta voastră să fie anume în această perioadă, atunci nu ai decât să te bucuri. Îmbini două evenimente unice din viața ta, iar diversitatea rochiilor de mireasă pentru gravide te va impresiona.

 

E necesar să ți cont de mai mulți factori, atunci când alegi rochia de mireasă:

  • Rochia nu trebuie să fie prea mulată pe corp, pentru a nu-ți crea incomodități, mai ales atunci când te miști.

...

  • Bustul și burtica cresc de la o zi la alta, deci ia în considerație acest lucru, pentru ca să nu ai incidente neplăcute atunci când îmbraci rochia în ziua nunții.

...

  • Nu te ghida de stereotipuri. Ține cont de ceea ce îți place, fiindcă asta e ceea ce contează cel mai mult.

Există mai multe tipuri de rochii, care se consideră a fi perfecte pentru viitoarele mămici, printre care:

Rochiile în stil grecesc. Sunt ușoare, pe cât de simple, pe atât de rafinate, feminine și elegante. Sunt confortabile, fiindcă nu stânjenesc mișcările. Poți opta pentru un asemenea tip de rochie, care cu siguranță îți va conferi confort și te va face să te simți o adevărată prințesă.

...   ...

...

Rochiile baby-doll. Chiar dacă aparent te uiți sceptic la acest tip de rochii, totuși cele mai multe gravide optează anume pentru un asemenea model. Partea de sus, scoate în evidență bustul, iar partea de jos care este bufantă completează ținuta și creează o apariție memorabilă.

...

...

Rochiile mulate. Acest tip de rochii este și el unul întrebat în cazul în care terenul sarcinii nu este mare. De obicei, miresele îndrăznețe, care vor să își scoată în evidență burtica optează pentru un asemenea tip de rochie. Este alegerea perfectă, în cazul în care vrei să îi surprinzi pe toți.

...

...

 

Indiferent de tipul de rochie ales, ceea ce contează cel mai mult este felul în care te simți. Alege ce îți place, atunci cu siguranță te vei simți o adevărată regină, iar cei din jur vor rămâne impresionați

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!