Noutăți

Rochii de Mireasă 24-12-2019 3306

Rochia de mireasă cu buzunare - în trend și în 2020

Rochia de mireasă cu buzunare - în trend și în 2020

Rochia de mireasă este practic cea mai important alegere, atunci când vine vorba despre pregătirile pentru ziua nunții tale. Ești atentă la orice detaliu și îți dorești ca totul să fie perfect. Cu siguranță ții cont și de trend-uri. Dacă am amintit de tendințe, atunci în articolul ce urmează îți prezentăm una dintre tendințele sezonului de nunți 2020- rochia de mireasă cu buzunare.

... ...

...

Rochia simplă A-line

Dacă nu îți plac experimentele și vrei să te asiguri că nu vei da greș, atunci alege o rochie de mireasă cu buzunare,simplă, adică una A-line. Deoarece acest stil de rochie se mulează frumos pe sâni, vei arăta ca o adevărată prințesă.

... ...

... ...

... ...

Rochia cu buzunare - în diverse culori

În anul 2020, mireasa modernă sparge orice bariere cu rochia de mireasă cu buzunare, și anume cea în diverse culori. În funcție de preferințe, poți alege o rochie în nuanțe de crem, roz pal sau albastru, care e culoarea anului ce vine.

 ... ...

... ...

... ...

Rochia cu buzunare – scurtă

Cine a spus că rochia de mireasă trebuie să fie neapărat lungă? Mireasa anului 2020 poate să se bucure de libertatea de mișcare cu aceste modele de rochii de mireasă cu buzunare lejere și feminine. Cu aceste modele, ringul de dans sigur îți va aparține, iar tu vei fi regina sărbătorii, datorită comodității de care vei avea parte!

... ...... ...

... ...

Rochia cu buzunare - pe umeri

Pentru un aspect sexy și feminin, alege o rochie de mireasă cu buzunare, care să mai fie și pe umeri, astfel îți subliniezi frumos cele mai delicate trăsături. Asigură-te că părul nu îți va acoperi rotunjimea umerilor și optează pentru o coafură care îți încadrează fața.

... ...

... ...

Pentru a alege modelul care te avantajează și care te va face să te simți superb în ziua nunții tale nu rata ocazia de a vizita saloanele de mariaj din capitală - salonul ”Casa Miresei Lavinia”, salonul "Scarlet", salonul “BARCELONA”, salonul ”Alina Druta Bridal”, salonul ”White Rose”.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!