Noutăți

Ghidul Miresei 31-10-2018 1506

Recomandarea coregrafului: sfaturi pentru PRIMUL DANS al mirilor de la Mirela Urușciuc

Recomandarea coregrafului: sfaturi pentru PRIMUL DANS al mirilor de la Mirela Urușciuc

Conform tradiției, în deschiderea nunții lor, mirii vor dansa în fata invitaților un dans în pereche.
Acest moment este unul simbolic pentru că este primul lor dans ca soț și soție.

Coregraful Mirela Urușciuc vine cu o serie de recomandări extrem de utile ca dansul vostru să fie cu adevărat unic: 

... 1. În ziua nunții, îmbrăcați-vă nu doar frumos, ci și comod. O să vă bucurați de această decizie nu doar în timpul primului dans, ci și pe parcursul întregului eveniment.
... 2. Când alegeți sala, verificați cât de lunecoasă e podeaua, cât spațiu de dans aveți sau ce alte impedimente pot apărea (coloane, trepte, podiumuri etc.)

...

... 3. Alegeți o piesă care să vă placă la ambii enorm de mult și să vă reprezinte. Nu e o problemă dacă după melodia voastră n-a mai dansat altă jumătate de planetă. Veți fi voi primii. 
... 4. Nu căutați dansuri pe youtube. Orice-ar fi, nu e ok să reproduceți momentul cuiva. Fiecare pereche e individuală. Toți mirii au plastica lor, respectiv și mișcările trebuie să fie adaptate corpurilor și capacităților fiecăruia.
... 5. Primul dans trebuie să fie o plăcere, nu o datorie în fața nu știu cui. Dacă vă stresează numai gândul la acest moment, nu vă cheltuiți energia și celulele nervoase pentru crearea lui. 
... 6. Dacă totuși ați decis să vă uimiți audiența cu un prim dans de excepție, apelați la un coregraf priceput, care să vă înțeleagă doleanțele și să vi le poată contura prin plastică.

... ...

... 7. Pe lângă partea tehnică, de care, probabil, vă îngrijorați cel mai mult, nu uitați de emoția transmisă publicului. Nici un invitat nu vă va număra pașii, însă toți vor observa dacă de pe fețele voastre va lipsi esențialul – zâmbetul și privirea îndrăgostită.
... 8. Dragi mirese, nu vă subapreciați soții. Lipsa de experiență nu înseamnă neapărat și lipsă de potențial. Abordați-i cu încredere și veți fi uimite de ce pot face bărbații de dragul persoanei iubite.

Recomandarea marry.md este să învățați să dansați de la un coregraf profesionist și astfel să transformați momentul într-unul special, memorabil. 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!