Noutăți

Modă 20-02-2020 2834

Pijamale și cămăși perfecte pentru noaptea nunții

Pijamale și cămăși perfecte pentru noaptea nunții

Dacă urmează să fii mireasă cu siguranța ți-ai dat bine seama că există o multitudine de detalii pe care trebuie să le organizezi și care nu trebuie să fie trecute cu vederea. Printre acestea se numără și vestimentația pentru care optezi în noaptea nunții. Noi îți propunem câteva modele superbe de pijamale, iar tu poți face alegerea în funcție de preferințele tale.

... ...

... ...

... ...

Pijamaua sau capotul de culoare albă

Ținuta miresei se asociază întâi de toate cu culoarea alb, chiar și când vine vorba de pijama sau capot. Anume din acest motiv cele mai multe mirese optează în continuare pentru o pijama albă. Textura preferată rămâne a fi satinul, care e ornat rafinat cu gherghef sau panglici fine din dantelă. Dacă ești mai conservativă din fire și nu ești sigură ce să alegi, mergi pe această variantă, cu care  niciodată nu vei da greș.

... ...

... ...

... ...

Pijamaua din satin cu dantelă

Pijamaua poate fi un articol vestimentar foarte senzual, datorită alegerii materialelor delicate, cum ar fi dantela și satinul. Datorită texturii super fine a satinului, acest tip de pijamale sunt extrem de plăcute la atingere și sunt printre cele mai preferate de către femei. În noaptea nunții poți opta pentru o pijama de tip rochiță sau poți merge pe varianta clasică: pantaloni scurți și tricou.  Pe lângă alb, poți alege asemenea culori, precum: albastru închis, roz pudrat, bordo, mov sau chiar verde smarald.

... ...

... ...

... ...

Pijamaua neagră

Este una dintre cele mai preferate culori a ultimelor sezoane și niciodată nu iese din modă. Culoarea neagră este sinonimul eleganței și a rafinamentului, și în ceea ce privește pijamalele reprezintă o alegere potrivită pentru noaptea nunții. Poți opta pentru această culoare, mai ales dacă se numără prin topul preferințelor tale. Multe mirese aleg pijamaua de culoare neagră, fiindcă negrul subțiază silueta și conturează frumos formele corpului.

... ...

... ...

... ...

Pijamaua cu mânecă lungă și pantalon lung

Acest tip de pijama este ideal pentru miresele ce vor să se bucure de comoditate și stil. Și dacă crezi că ele nu pot fi elegante și senzuale, atunci te greșești. Contează mult stofa din care sunt confecționate. De preferat este ca aceasta să fie satin, întrucât anume satinul conferă eleganță oricărui tip de pijama.

... ...

... ...

... ...

Poți găsi modele superbe la: Le Couture”, „DiLerry”, „Atelier Cotton”, „Cătălina Osipov. Indiferent de alegerea pe care o faci, nu uita că ceea ce contează cel mai mult este atitudinea și felul în care te simți în ceea ce porți.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!