Noutăți

Povești adevărate 08-05-2018 4853

"O nuntă în Republica Moldova începe cu un inel de logodnă și se sfârșește cu două verighete." Interviu cu Victorița Vițu, wedding planner

"O nuntă în Republica Moldova începe cu un inel  de logodnă și se sfârșește cu două verighete." Interviu cu Victorița Vițu, wedding planner

Crezi că planificarea unei nunți de sine stătător dă mari bătăi de cap? Atunci un specialist în domeniul planificării nunților e tocmai ce-ți trebuie! Află de la un wedding planner cu acte-n regulă care sunt secretele unei nunți perfecte. 

 ... 1. Cum sau de unde a început experiența ta ca wedding planner?

Experiența mea ca wedding planner a început de la pregătirile pentru propria nuntă. Apoi, dorind să ajut  mai multe mirese în pregătirile de marele eveniment, am hotărât că e bine să fondez comunitatea mireselor: Your Wedding.

 ... 2. Ce înseamnă o nuntă perfectă după părerea ta? Există anumite criterii care ar defini-o?

E atunci când mirele și mireasa au putut savura clipa. Când părinții, familia, prietenii au fost alături de ei și au împărtășit aceleași emoții. Când după ce a trecut toată euforia acelei zile, peste luni, ani, ei să își amintească cu drag de ziua în care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

 ... 3. A fost mai greu să organizezi propria nuntă decât pe a altora? De ce?

Pentru  mine nu a fost greu, deoarece eram super încântată că am posibilitatea să îmi organizez fiecare detaliu conform viselor și dorințelor pe care le aveam. 

...

 ... 4. Cum te-ai simțit în timpul nunții tale? Ai fost relaxată sau ai stat cu ochii-n patru pe tot parcursul evenimentului?

Am fost super relaxată. Până și în ziua de azi, prietenele mele și-au întipărit în memorie faptul că am mâncat  foarte liniștită în rând cu toți oaspeții. Ah, da, zâmbetul a fost cel care m-a ajutat să fiu cea mai relaxată mireasă .

 ... 5. De ce crezi că e important ca o mireasă să se adreseze la un wedding planner?

Ca să poată avea un eveniment memorabil, o nuntă care o poate scăpa de stresul pregătirii și a nopților nedormite, unde pot economisi nu doar timp, dar pot găsi și o persoană de încredere. De asemenea,  un wedding planner o să stabilească detaliile care își vor pune amprenta asupra evenimentului și vor face ca această zi magică sa fie exact așa cum și-au imaginat-o întotdeauna.

 ... 6. După părerea ta, ce lipsește nunților din Republica Moldova?

Simplitatea.

...

 ... 7. După ce se stabilește data nunții, care e cel mai important lucru pe care trebuie să îl facă mirii?

Să caute un wedding planner sau… să înceapă cu găsirea unui local în care va avea loc evenimentul.

 ... 8. La care prestatori ar trebui să apelăm în primul rând după ce stabilim data nunții?

Dacă mirii doresc ca un wedding planner să le organizeze nunta, atunci el este printre primele lucruri pe care mirii trebuie să îl facă. Dacă mirii își vor organiza singuri evenimentul, primii prestatori ar fi:  Locația/Restaurantul, Fotograful, Videograful, Muzicanții, Moderatorii, Decoratorii, etc.

 ... 9. Ce sfaturi dai viitoarelor mirese, dar și socrilor în legătură cu organizarea nunții?

Să ia un pix și o foaie, și să schițeze un mic plan al ideilor pe care le au.
Să   repartizeze responsabilități persoanelor implicate în organizare.

Să își ofere timp să analizeze fiecare detaliu.

Să nu ia în pripă decizii.

Atunci când ajung în impas și consideră că nu au ieșire din situație, să știe că mereu este o persoană care este dispusă să îi ajute, consulte, susțină.

Iar unul din sfaturile cele mai importante este ca în dimineața nunții tale să ai parte de un mic dejun. Îți va oferi energie pentru întreaga zi.  

... 10. Cu experiența pe care o ai  acum, dacă ți-ai organiza încă o dată nunta, ce ai schimba?

Aș face o nuntă la natură, afară. Mi-aș cumpăra altă rochiță de mireasă. Aș lua o cabină foto, multe băuturi răcoritoare și aș face încă o ședință foto.

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!