Blog

Restaurante 10-06-2019 1250

Nunta perfectă pe malul Nistrului la restaurantul „Poseidon”

Nunta perfectă pe malul Nistrului la restaurantul „Poseidon”

Pregătirile pentru nuntă sunt o chestie foarte responsabilă. Una din cele mai importante etape ale acestei pregătiri este alegerea locului potrivit pentru banchet. Astăzi, atenția noastră a fost captată de sala de ceremonii „Poseidon”, pe care am studiat-o de aproape și căreia i-am scos în evidență beneficiile:

... Amplasarea

„Poseidon” se află în afara orașului, fiind situat la doar 20 de km de Chișinău, în parcul Nistrului de la Vadul-lui-Vodă. Locul pitoresc de pe malul rîului vă permite să savurați natura încântătoare și să aveți o sesiune foto pe cinste.  

... Sala de ceremonii

Sala de la „Poseidon” este suficient de încăpătoare pentru 170 de oaspeți. Puteți sărbători aici nunta, cumetria, ziua de naștere, balul de absolvire și avea amintiri frumoase pentru toată viața. Datorită calităților arhitecturale, sala are o acustică foarte bună, ceea ce garantează calitatea excelentă a sunetului. 

...

...

...

...

... Înregistrarea mobilă a căsătoriei

Restaurantul „Poseidon” este înconjurat de un teritoriu verde, pe care puteți organiza cununia civilă. Aerul proaspăt, peisajul minunat, libertatea în mișcare a oaspeților sunt beneficii importante. 

...

...

... Hotelul

Pe teritoriul complexului este amplasată Vila Chișla Nouă, în care se pot caza tinerii însurăței și oaspeții petrecerii. Această variantă este foarte bună, fiind foarte lăudată de cuplurile care au optat pentru ea.

... Meniul

O atenție separată merită bucătăria restaurantului. Bucătarii cu experiență sunt gata să vă ofere bucate europene și naționale. În meniul bogat fiecare poate găsi felul de mâncare preferat. Prețurile din restaurant sunt mai mult decât democratice, iar un meniu începe de la 600 de lei pentru o persoană. La comandarea meniului de la 750 lei/persoană, se oferă în dar Candy Barul, cu deserturi delicioase și băuturi fierbinți. 

...

...

...

...

...

... Parcare

Prezența unei parcări încăpătoare supravegheate este un alt element important pentru confortul oaspeților. 

... Deservirea

Personalul grijuliu va avea grijă ca cel mai important eveniment din viața dumneavoastră să aibă loc cât mai frumos posibil. „Poseidon” înseamnă o atmosferă primitoare și o deservire excelentă. 

O sărbătoarea organizată la „Poseidon” e o sărbătoare reușită!

+ (373 22) 416 678
+ (373) 69 850 503

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!