Blog

Buchetul Miresei 10-10-2018 224

Miresele pofticioase pot alege un buchet de pizza în locul celui tradițional

Miresele pofticioase pot alege un buchet de pizza în locul celui tradițional

Toate viitoarele mirese își doresc o nuntă memorabilă, pe care atât ele cât și invitații să o țină minte toată viața. Cele mai nonconformiste pot alege acum un buchet de pizza în locul celui tradițional, floral. 

De ce să nu pășești spre altar într-o frumoasă rochie de mireasă și cu un buchet de pizza în mână?! Asta pare că și-au spus cei de la Villa Italian Kitchen, un lanț de restaurante cu specific italienesc, care au creat un buchet de pizza pentru miresele care sunt înnebunite după acest sortiment de mâncare. Mai mult decât atât, ei au creat și o mini pizza pentru butonieră, astfel încât mirele să se asorteze cu mireasa.

...

Buchetul este realizat din „aluat de pizza proaspătă, mozzarella, roșii proaspete de California și pepperoni picanți“, a anunțat compania.

Cu toate acestea, viitorii însurăței care sunt interesați de aceste accesorii nu le pot comanda pentru nunta lor. Villa Italian Kitchen a anunțat că ele vor fi premiile din cadrul unei competiții și doar câțiva norocoși câștigători, care se vor căsători înainte de 30 septembrie, se vor bucura de ele. Încă nu se știe câți câștigători vor fi, dar concursul se încheie pe 15 iunie. Fiecare buchet de pizza va fi realizat manual și va fi proaspăt pentru ziua cea mare.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!