Noutăți

Povești adevărate 22-03-2019 1329

„Mirele tot nu ținea minte o figură, iar eu în ziua nunții am uitat tot dansul!” Interviu cu mireasa Mihaela Tataru

„Mirele tot nu ținea minte o figură, iar eu în ziua nunții am uitat tot dansul!” Interviu cu mireasa Mihaela Tataru

Cine poate oferi cele mai bune recomandări viitoarelor mirese dacă nu tot o mireasă, care nu demult a trecut prin aventura de a-și organiza propria nuntă?! Azi, eroina rubricii „Povești adevărate” este Mihaela Tataru, care anul acesta, pe 14 septembrie 2018, și-a unit destinul cu cel al iubitului ei.

... 1. Cum te-a cerut în căsătorie iubitul tău?

M-a cerut de soție după 6 ani de întâlnire, într-o zi foarte frumoasă și caldă de iunie. Ne-am organizat cu prietenii cei mai apropiați să ieșim undeva în Chișinău, trebuia să ne întîlnim cu toții la Valea Morilor din Chișinău, eu veneam cu fratele și cumnata lui, el deja era acolo, ne aștepta. Ne urcam pe scara Cascadelor și se vedea că sus era un eveniment sau cel puțin așa m-am gândit eu. Când am ajuns sus, primul lucru pe care l-am văzut a fost cameramanul care mă filma pe mine și eu nu înțelegeam ce se petrece, apoi a ieșit el cu un buchet enorm de flori și m-a invitat să urcăm în Rotondă. Acolo mi-a dat inelul și au apărut și frații noștri, prietenii cu cadouri și urări de bine. Eu am rămas plăcut surprinsă și într-adevăr a fost pe neașteptate.

...

... 2. Ce ați început să planificați imediat după logodnă?

După logodnă, am ales perioada în care vrem să sărbătorim nunta (toamna anului următor). În septembrie, la 3 luni după logodnă, am ales localul și ziua nunții.

... 3. Cum ați început planificarea nunții?

Noi am avut la dispoziție 1 an și 3 luni pentru organizarea nunții, destul timp pentru a planifica ziua și a alege prestatorii, pentru ca totul să fie pe placul nostru. Am ales restaurantul, data, apoi muzica, dansatorii și echipa foto-video cu un an până la nuntă. Am ales să sărbătorim Cununia religioasă într-o zi aparte (cu 2 săptămâni înainte de nuntă). Pentru noi, ziua când ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu a fost foarte importantă și plină de emoții, de fapt, asta a contat mai mult decât Cununia civilă. Am ales împreună cu nașii Biserica de Lemn din Chișinău, fiindcă acolo și ei și-au unit destinele, iar mie mi-a plăcut mult atmosfera și teritoriul bisericii.

... 4. Cum ai ales localul pentru nunta ta?

...

Localul pentru nuntă inima mea singură l-a ales. După ce văzusem poze pe facebook, numai la el mă gândeam și căutam recenzii pe internet. Când am mers să-l vedem și să discutăm cu managerul, am știut că acesta este locul unde vrem să ne sărbătorim nunta. Am optat pentru un restaurant cu decor propriu, care să ne fie pe plac, (noi adăugând numai câteva elemente, cum ar fi poze în doi, lumânări, și câte ceva pentru candy bar), cu terasă , pentru că doream să fie întâmpinarea oaspeților afară, la fel și masa de fourchette. Și nu în ultimul rând, a contat să aibă și un preț convenabil pentru noi.

... 5. Cum a fost petrecerea de nuntă?

Nunta noastră a început cu întâmpinatul oaspeților, care erau în jur de 90. Când s-au adunat toți, a venit momentul Cununiei Civile, care a avut loc la terasă. A continuat cu podul de flori organizat de dansatori. Am respectat multe obiceiuri, însă involuntar așa a ieșit. Mereu mi-a plăcut la nunți podul de flori, dansul mirilor, furatul și recuperarea miresei, sunt momente vesele și pline de emoții. Unicul obicei care nu-i pe placul meu este dezbrăcatul miresei, însă la insistența rudelor, a fost și acesta.

... 6. A fost nunta ta așa cum ți-ai dorit-o?

DA, nunta noastră a fost o zi foarte frumoasă, chiar dacă a fost încărcată. M-am trezit la 4 dimineața pentru a merge la salon, nu am mâncat practic nimic în ziua aceea, pentru că de la emoții nu intra mâncarea în stomac. Am avut 5 sau 6 ore de sesiune foto în diferite locuri din capitală, chiar și echipa foto-video se mirau cum de putem suporta atât. A fost greu pe soare și 30° C, dar când am primit pozele, am zis că s-a meritat. Seara la sală de asemenea aveam în noi o energie de nedescris, că am dansat toata noaptea și cea mai mare distractie și voie bună am făcut-o noi, mirii.

...

... 7. Care au fost cele mai vesele și emoționate momente?

Cel mai vesel moment al serii a fost recuperarea miresei. Săracul mire a fost provocat să danseze un dans erotic (dansul fiind punctul slab al lui), m-am distrat bine pe seama lui și cred că și oaspeții la fel. Momentul care ne-a emoționat până la lacrimi a fost când s-au menționat persoanele apropiate care nu ne-au fost alături în acea zi. Da, eram toți cu ochii roșii și plini de emoții.

... 8. Care a fost cel mai stresant moment?

Primul dans al mirilor involuntar devine pentru miri un moment stresant. Am avut 10 zile de repetiții înainte de nuntă și mirele tot nu ținea minte o figură, iar mireasa în ziua nunții a uitat tot dansul. Dar totul a fost bine până la urmă și dansul a fost și mai bun ca la repetiții și nu am avut parte de incidente.

... 9. Ce specialiști te-au ajutat să ai cea mai frumoasă nuntă?

...

Fără ei nu ar fi fost nunta așa cum ne doream. Echipa de muzică Party Band, împreună cu moderatoarea Carolina Gorun, au făcut nunta noastră să fie veselă, distractivă și plină de dans. Cele mai frumoase momente au fost captate de echipa Best Moments Studio, care de asemenea ne-au bucurat cu poze rupte din poveste. Un ajutor pentru noi a fost și administrația localului White Hall, care ne-au ajutat cu repartizarea listelor, decorul propriu, mărturiile pentru oaspeți. Candy bar a fost de la Dolce Parma și tortul - tortic.md. Dansatorii - Divertis dance show.

... 10. Ce sfaturi sau recomandări ai pentru viitoarele mirese?

Nunta și petrecerea depind foarte mult de dispoziția mirilor. Sfatul meu este ca mirii să savureze seara lor, pentru că e unică. Nu trebuie să atragă atenția dacă ceva nu merge după plan sau dacă întârzie careva oaspeți. Noi am avut și oaspeți care nu au venit, care au întârziat, însă nu am lăsat să fie acesta un motiv de indispunere. Fiecare nuntă este o zi de neuitat pentru miri, așa că trebuie să fim veseli, bine dispuși și plini de energie.

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!