Noutăți

(Texte) Felicitări pentru orice eveniment 03-06-2019 506734

Mesaje de felicitare pentru zile de naștere

Mesaje de felicitare pentru zile de naștere
 1. Îți doresc să ți se împlinească toate dorințele pe care le ai în anul acesta, caci știu că la anul o să ai altele, iar eu, iarăși, o să îți urez același lucru!

 2. Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, cu toate culorile vieții, iar în timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani!

 3. La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase, să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, și să obții ceea ce îți dorești cu adevărat, căci aceasta este singura cale spre împlinire, realizare și fericire!

 4. Îți dorim din inimă la mulți ani, frumoși, sănătoși și fericiți alături de cei dragi ție!

 5. Felicitări cu ziua de naștere! Lasă-te cuprins/ă de fericire și bucurie, zâmbește, relaxează-te, iubește! Fie ca gândurile bune să-ți devină realitate, visele să ți se materializeze, prietenii adevărați să-ți rămână mereu aproape, iar dragostea să-ți fie cea pentru care merită să trăiești o viață. La Mulți Ani! 

 6. Felicitări! Îți doresc să nu-ți lipsească nimic din ceea ce te face fericit/ă, te îmbrățișez cu toată dragostea. La mulți ani!

 7. Ziua de azi e menită să-ți împlinească vise. Să te bucuri de ce ai realizat, să realizezi ce ți-ai propus, să fii sănătos / sănătoasă și împlinit/ă, iar familia să-ți aducă numai bucurie! La mulți ani!  

 8. Sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere! Fie ca în aceasta zi în sufletul tău sa se trezească o dorință arzătoare de a trăi frumos, de a crea lucruri deosebite și de a realiza cele mai tăinuite visuri. Fie ca soarele să-ți ofere căldura și lumină, ploaia curată – liniște, zâmbetul oamenilor – încredere, zilele anului – prieteni, visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine – împliniri, orice cădere – un pas înainte, iar fericirea sa te însoțească mereu. La Mulți Ani!

 9. Sper ca astăzi să fie un început minunat al unui an plin de realizări. La mulții ani!

 10. Scump prieten, te felicit cu drag de ziua ta de naștere! Iți urez ca în casa ta să se mute norocul, ca dragostea să fie cu tine mereu și zi de zi să devii mai puternic și mai bogat!

 11. Ne face deosebită plăcere să-ți transmitem, cu prilejul zilei de naștere, urări călduroase de sănătate, liniște sufleteasca și bucurie. La Mulți Ani!

 12. Știu deja că toți de dimineață ți-au urat sănătate, bucurii, realizări pe plan profesional și la studii, dragoste sinceră, prieteni adevărați, emoții pozitive și numai cele bune. Eu însă îți doresc numai un singur lucru – ca toate cele dorite de predecesorii mei sa se împlinească! La mulți, mulți ani! 

 13. La mulți ani! Eu iți doresc iubire. O viață minunată și multă fericire!

 14. Fie ca ziua de azi să fie cea mai fericită zi din viața ta! Și fie ca ziua de mâine să fie și mai fericită decât cea de azi! La mulți ani!

 15. Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îți urez să fii sănătos / sănătoasă, plin/ă de energie și inspirație, să te simți mereu apreciat/ă și iubit/ă! Rezultate maxime în tot ceea ce faci, căldură și dragoste în suflet. La mulți ani!

 16. Îți doresc dârzenie ca să poți înfrunta orice obstacol, curaj și răbdare ca să poți să-ți împlinești visurile și multă dragoste sa te poți bucura de ele. La mulți ani! 

 17. Bucurie peste ani, portofelul plin de bani, noroc și la mulți ani!

 18. Oamenii își urează multe lucruri, eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată trist/ă și întotdeauna fericit/ă. La Mulți Ani!

 19. Îți mulțumesc pentru toți anii în care ai fost primul gând dimineața și ultimul seara, iar fiecare an mai frumos ca cel care a trecut. Dacă ar trebui s-o iau de la început, aș face la fel. Dacă aş avea câte o floare pentru fiecare clipă în care m-am gândit la tine, m-aș plimba într-o gradină imensă. Te îmbrățișez cu multă dragoste!

 20. Dacă există ceva mai frumos decât viața, dacă exista ceva mai minunat decât un răsărit de soare, dacă exista ceva mai pur decât un vis și dacă există ceva mai puternic decât iubirea, fie ca acel ceva să-ți aparțină! La Mulți Ani!

 21. Muncește ca și cum n-ai avea nevoie de bani, iubește ca și cum nimeni niciodată nu te-a rănit, dansează ca și cum nimeni nu te vede, cântă ca și cum nimeni nu te aude, trăiește ca și cum paradisul ar fi pe pământ. La Mulți Ani!

 22. Nu există sărbătoare mai mare decât să te am pe tine alături în fiecare zi, să te iubesc în fiecare zi, să mă iubești în fiecare zi. Te iubesc, La Mulți Ani!

 23. „Sa ai o zi presarată cu zâmbete și înfrumusețată de oameni care țin la tine! Fie ca toate gândurile bune să devina realitate, visele sa se materializeze, prietenii adevărați să rămână mereu aproape, iar dragostea să fie cea pentru care merită să trăiesși o viață, o ămbrătisare și la mulți ani!”

 24. „Lucrurile mici pe care le facem și le spunem au mare importanță în timp ce noi ne urmăm calea. Un gest frumos poate să ia povara umerilor obosiți pe drum. O vorbă buna poate îndulci inima precum o ploaie de vară peste florile insetate. Câtă bucurie țâșneste deodată din lucrurile mici și simple, deci simplu dar din suflet la multi ani!”

 25. „Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îti urez sa fii sănătoasa, plină de energie și inspirație, să te simți mereu apreciată și iubită! Rezultate maxime în tot ceea ce faci, căldura și dragoste în suflet. La multi ani!”

 26. Scumpă mamă, brațele tale au fost mereu deschise când am avut nevoie de o îmbrățișare.            Inima ta m-a înțeles atunci când am avut nevoie de un prieten. Ochii tai blânzi au devenit aspri  când a trebuit să-mi învăț lecția de viață. Puterea și dragostea ta m-au îndrumat și mi-au dat        aripi pentru a mă ajuta să zbor. Azi eu iți spun La Mulți Ani! Fiecare zi să-ți fie, doar zâmbet și bucurie. Cu noroc să-ți fie viață, limpede că dimineața șă ai ce inima-ți cere: CREDINȚĂ, DRAGOSTE, PUTERE! Mulți ani, mămică!”

 27. „De ziua ta iți doresc un ocean de dragoste, o mare de sănătate și o insulița de griji. Îți doresc       numai zâmbete și putere și ține minte: dacă te uzi prea mult la picioare, te doare gâtul, dacă iți  uzi prea mult gâtul, te lasă picioarele. La mulți ani!”

 28. „În aceasta zi speciala îți doresc să găsești dragoste și fericire în orice lucru și în orice persoana     din viață ta! La mulți ani!”

 29. „La mulți ani pentru cea mai scumpa ființă din viață mea, îngerașul meu păzitor, care m-a   ocrotit de toate relele, cea care mi-a vegheat somnul, omulețul care m-a învățat ce e bine și ce erău și nu mi-a dat voie să renunț la visele și dorințele mele. Ea m-a învățat să iubesc, să dăruiesc căldură și să cred în Dumnezeu! Scumpa mea mămică, iți doresc tot binele din lume, să fii fericita, mereu cu zâmbetul pe buze, să-ți dea Domnul cât mai multe veri frumoase pline de flori și să nu uiți că te iubim și te prețuim enorm!”

 30. Ziua de azi e menită să-ți împlinească vise. Să te bucuri de ce ai realizat, să realizezi ce ți-ai propus, să fii sănătos și împlinit, iar familia să-ți aducă numai bucurie! La mulți ani!

 

Mai multe mesaje de felicitare cu ziua de naștere poți vedea aici felicitari-ocazii.ro.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!