Noutăți

Rochii de Mireasă 25-06-2019 1060

La salonul Milena găsești o colecție superbă de rochii de mireasă

La salonul Milena găsești o colecție superbă de rochii de mireasă

Rochia de mireasă - la sigur unul dintre cele mai importante lucruri în viziunea unei mirese, dar și elementul la care se îndreaptă TOATE privirile!

Nu este întotdeauna ușor să găsești rochia potrivită. Uneori, deși există o sumedenie de stiluri și modele, miresele se încăpățânează să caute anume acel model la care au visat dintodeauna, iar alteori ni se pare că nici un model nu ni se mai potrivește. Atunci este important să facem un pas în urmă și să încercăm să privim lucrurile mai obiectiv. Este important să încercăm mai multe stiluri și să vedem care ni se potrivește mai bine siluetei, care ne scot în evidență trăsăturile și personalitatea, care se potrivește mai bine cu tematica și decorul nunții. 

La salonul MILENA, veți găsi rochii de mireasă cu totul excluzive, bogate, de calitate superioră pentru mirese moderne și cu bun gust. Vedeți colecțiile extraordinare pe care vi le propun:

... Rochie de mireasă Jasmin

...

... Rochie de mireasă Jared 

...

... Rochie de mireasă Jessica

...

... Rochie de mireasă Julya

...

... Rochie de mireasă Nikki

...

... Rochie de mireasă Natalie

...

... Rochie de mireasă Nancy

...

... Rochie de mireasă Adelin

...

... Rochie de mireasă Nouba

...

Vă invităm să vedeți și celalte modele aici, și nu uitați că puteți veni oricând la probe la adresa str. Mihai Kogălniceanu 37 (colțul V. Alexandri), programându-vă la nr. de telefon 0607 20 607.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!