Noutăți

Tortul Miresei 12-04-2018 2523

Întrerupi petrecerea de nuntă pentru a tăia tortul?

Întrerupi petrecerea de nuntă pentru a tăia tortul?

La oricare nuntă există momentul în care mirii taie tortul. Atunci petrecerea se oprește pentru un timp, iar cei doi vor tăia împreună tortul de nuntă. Este un obicei care există de foarte mult timp, numai că, acum, unii miri preferă să schimbe puțin lucrurile și să nu mai pună pauză petrecerii de nuntă. Vor să îi lase pe invitați să se distreze. În schimb, preferă ca invitaților să li se aducă la masă desertul. Iată care sunt avantajele și dezavantajele întreruperii distracției pentru a se tăia tortul. Întrerupi petrecerea de nuntă pentru a tăia tortul? 

Întrerupi petrecerea de nuntă pentru a tăia tortul?

...

Avantaj: familiei tale îi va plăcea acel moment. Având în vedere că unele tradiții de nuntă nu mai sunt incluse în cadrul evenimentului, dacă vei tăia tortul la petrecere, atunci cu siguranță familiile voastre vor fi tare emoționate în acele momente. De asemenea, ați putea folosi un cuțit special pentru a face asta. Poate fi unul dăruit de cei dragi cu ocazia evenimentului, de exemplu. 

Dezavantaj: vei întrerupe distracția. Sunt unii organizatori de evenimente care nu îi sfătuiesc pe miri să pună pauză distracției pentru a tăia tortul de nuntă. Asta pentru că unii invitați se află pe ringul de dans și poate nu va fi un moment bun să se oprească muzică și dansul pentru că mirii să taie tortul. Desigur, vor înțelege situația, având în vedere că aceasta este tradiția. Numai că organizatorii de evenimente susțin că distracția este foarte importantă la nuntă pentru invitați. Și dacă se oprește, atunci ar putea fi mai dificil după aceea să se creeze din nou acea atmosferă care să îi invite pe ringul de dans pe ceilalți. 

...

Avantaj: este un obicei care aduce noroc. Primul lucru pe care mirii îl fac împreună în calitate de soț și soție este acela că taie tortul. Se spune că este un obicei care aduce noroc. De asemenea, se crede că vor avea noroc și cei care mănâncă din acest desert. Tocmai de aceea este recomandat ca tortul de nuntă să se taie destul de repede, astfel încât cât mai mulți invitați să poată gusta din el. 

Dezavantaj: unii invitați nu vor mai fi atenți la acel moment special pentru voi. Și asta pentru că a trecut dansul mirilor, poate au ascultat și câteva discursuri la un moment dat. Încep să se simtă obosiți, poate, iar atenția lor nu se va mai îndrepta asupra voastră și asupra momentului. Tocmai de aceea unii organizatori de nuntă îi sfătuiesc pe miri să taie tortul într-un loc mai retras, astfel încât să se bucure de moment, să se facă pozele, dar să nu întrerupă petrecerea. 

...

Avantaj: le dai o pauză invitaților. Deși unora le place să danseze și ar sta numai pe ringul de dans, alți invitați poate vor avea nevoie de o pauză la un moment dat. Și se vor putea odihni în momentul în care voi veți tăia tortul de nuntă. 

...

Așadar, întrerupi petrecerea de nuntă pentru a tăia tortul? Ai văzut care sunt avantajele și dezavantajele. Iar acum, la final, vă invităm și pe pagina marry.md pentru a vedea mai multe produse de cofetărie, care la sigur nu pot lipsi la nunta ta! 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!