Noutăți

Frumuseţe 16-05-2019 782

În Ziua Internațională a Muzeelor, descoperă Muzeul Fumuseții la Viorica-Cosmetic

În Ziua Internațională a Muzeelor, descoperă  Muzeul Fumuseții la Viorica-Cosmetic

De ziua internațională a muzeelor, vă propunem o experiență mai specială! Pe lângă toate muzeele care își vor deschide larg ușile, Viorica-Cosmetic vă invită să descoperiți Muzeul Frumuseții Viorica, unde veți putea prepara produse cosmetice 100% naturale și veți putea participa la diverse activități interesante.

...

Produsele naturale sunt foarte căutate în lumea frumuseții și sunt unul dintre importantele criterii ale companiei. Aceasta valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zone ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și părului. Extractele din plante, uleiurile vegetale și esențiale sunt ingridientele ce fac îngrijirea zilnică mai eficientă, mai sigură și mai plăcută.

Astfel, în toată magia care se va întâmpla sâmbăta aceasta, vă sugerăm să intrați la Muzeul Frumuseții, pe str. Mesagerilor 1, între orele 16:00 – 20:00, pentru a descoperi și experimenta în arta cosmeticii și a produselor de îngrijire, și pentru a cunoaște toate bunătățile la care lucrează Viorica-Cosmetic.

...

...

Viorica-Cosmetic este cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Moldova, și, deja timp de treizeci de ani, aduce pe piață produse de calitate pentru toată familia, dar și ne reprezintă țara la concursuri și expoziții internaționale.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!