Noutăți

Invitații și cadouri 04-12-2019 3692

Idei pentru cadouri deosebite de nuntă

Idei pentru cadouri deosebite de nuntă

Ce cadou pregătești pentru nunta celei mai bune prietene? Ori poate că fratele tău este mire și ai vrea să surprinzi tânărul cuplu cu un cadou deosebit? Dacă dorești să surprinzi pe cineva drag, atunci venim cu o serie de sugestii, care credem noi te vor inspira.

...

Experiențe memorabile

Dacă știi că prietenii tăi sunt pasionați de activități mai extreme și nu se dau înapoi de la o doză de adrenalină, poți să găsești variante în această direcție. Un salt cu parașuta, o plimbare cu planorul sau deltaplanul, o sesiune de scufundări sau o escapadă de weekend poate fi cadoul ideal pentru ei. Și dacă știi că își doreau de mult să încerce așa ceva, dar nu și-au găsit niciodată timpul să o facă, de ce să nu faci tu pregătirile necesare pentru ei? Cu siguranță vor fi încântați de idee.

Sugestii: "Rakurs Tour", "Alexa Tour".

...

Cadou gourmet

Dacă prietenii tăi sunt mari pasionați de mâncare și știi că în bucătăria lor găsești rafturi întregi de condimente, poți să le faci un cadou special. O degustare de mâncare și vinuri selecte sau chiar un curs de gătit cu un chef profesionist e cadoul perfect pentru iubitorii de mâncare. Și dacă oricum iubesc să gătească, vor fi de-a dreptul încântați. Și în plus, rețetele noi cu care pleacă de la curs, vor fi aur curat pentru ei. Vor fi nerăbdători să le încerce în propria bucătărie și să vă invite să vă bucurați împreună de o mâncare delicioasă.

...

...

Cadourile personalizate

Pe lângă utilitatea practică, un cadou va fi apreciat de miri și pentru aspectul exterior și semnificație. Cu siguranță cunoști gusturile și hobby-urile celor dragi. Poți dărui obiecte hand-made, cum ar fi un tablou pe pânză sau o ramă foto, pe care ai confecționat-o din ceva special. El sau ea e pasionat/ă de călătorii? Atunci alege-i un glob pământesc, o busolă sau o hartă vintage. Asemenea cadouri, mirii le vor integra cu ușurință în decorul locuinței lor, astfel amintindu-le de ziua nunții.

...

Jocurile de masă

Sunt un cadou perfect în cazul în care știi că mirii au un cerc larg de prieteni și respectiv vor primi o satisfacție enormă când într-o seară de sâmbătă vopr juca un joc de masă. Poți alege cea mai simplă versiune de Monopoly, Janga sau chiar și un set de dame.

...

...

Un răsfăț la spa

Cine ar refuza așa ceva? Atunci când oboseala și stresul îi ajung din urmă, când s-au întors din luna de miere și au o grămadă de treabă, iar oboseala din timpul săptămânii se extinde și în weekend, cadoul tău va fi o gură de aer proaspăt pentru ei. Uneori, prinși în stresul zilnic uităm să ne gândim la noi și să ne dăm momente de relaxare. Și cât de bine se vor simți că tu te-ai gândit la ei și le-ai oferit o zi de relaxare la spa sau la masaj.

Sugestii: Salon de frumusețe "Vivi Spa", "Nobil SPA", "SPA by Berd'S".

...

...

Trash the dress

În cazul în care nu au rezervat deja o ședință foto în această direcție, acesta poate fi cadoul tău pentru ei. Vorbește cu un fotograf, alege o locație împreună cu el și pregătește-le această surpriză. Bineînțeles, trebuie să te asiguri că sunt dispuși să facă asta și că rochia de mireasă nu e închiriată sau poate promisă cuiva. E totuși ”trash the dress”.

Sugestii: "Denys Poluliakh Wedding Photography", "ID-Brothers", "Novitsky Photography", "Drive-Studio Photography".

...

...

Cu siguranță cuplul de însurăței va fi surprins de cadoul tău ingenios. Nouă chiar ne-ar place mult, tu ce zici?

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!