Noutăți

Cereri în căsătorie 19-02-2020 3344

Idei originale pentru cererea în căsătorie

Idei originale pentru cererea în căsătorie

Cererea în căsătorie este probabil unul dintre cele mai emoționante momente din viața unei persoane. Te gândești cum va fi totul, care va fi reacția partenerei tale și cu siguranță îți dorești ca totul să decurgă cât mai deosebit. Noi îți venim în ajutor cu câteva idei originale pentru cererea în căsătorie.

... ...

Cererea în căsătorie într-o carte – cadou

Dacă iubita ta e pasionată de lectură sau este o fire romantică, o vei impresiona cu acest gest. Cumpără-i cartea preferată într-o ediție nouă și specială și taie foile pe interior (poate fi în forma unei inimioare sau a unei flori), astfel încât să încapă între ele  cutia cu inelul. Când va răsfoi această carte, cu siguranță va fi mai mult decât surprinsă. Poți decora cartea într-un mod deosebit, folosind flori de levănțică, romaniță sau inimioare, pe care le decupezi ușor. Va aprecia ingeniozitatea ta și o vei cuceri instantaneu.

... ...

... ...

Cererea în căsătorie sub forma unui cadou-surpriză

Cumpără iubitei tale ceea ce știi că ar face-o să se simtă bucuroasă – fie că o cutie cu macarons, un buchet cu florile preferate sau o cutie de ciocolate. În interiorul cadoului plasează inelul de logodnă. Pe cât e de simplu, pe atât de rafinat și simpatic. Iubitei tale va fi mai mult decât fericită. 

... ...

...

Cererea în căsătorie imprimată pe fundul ceștii de cafea

Invită-ți iubita la cafea în localul ei preferat sau servește-i cafeaua în pat. Pune la punct toate detaliile ce țin de organizare. În primul rând ai nevoie de o cană, la fundul căreia să fie imprimată întrebarea. Cumpără una simplă și mergi la cel mai apropiat birou, unde se fac asemenea imprimări. Deși pare simplu, cu siguranță va fi o cerere în căsătorie de-a dreptul deosebită. Iubita ta poate nici nu va observa întrebarea din cană, atunci când își termină cafeaua, iar reacția ei atunci când îi vei cere să se uite atent în cană va fi de milioane.

... ...

Cererea în căsătorie transmisă cu ajutorul unui animal de companie

 Aceasta este o idee perfectă, dacă iubita ta are un animal de companie. Tot ce trebuie să faci este să prinzi cutia direct de inelul de zgardă al animăluțului ei de companie, fie că este o pisică sau un cățel. Dacă nu are un animal de companie, dar știi că și-o dorește mult, atunci cadoul va fi unul dublu. Îi poți dărui unul și respectiv poți agăța de zgarda acestuia și întrebarea care exprimă cererea în căsătorie. Va fi în culmea fericirii. 

... ...

... ...

Închirierea unui billboard pentru o cerere în căsătorie

O firma de afișaj stradal te poate ajuta în acest sens. Cu ei stabilești și designul billboard-ului sau mărimea acestuia, în funcție de preferințele tale. Îl poți afișa pe traseul pe care știi că merge zilnic – fie că e drumul înspre lucru sau acolo unde îți face studiile. Va fi mai mult decât mirată și se va simți asemenea unei eroine dintr-un film romantic. 

...

...

...

Alege un loc romantic

Aparent sună banal, însă nu alege un simplu loc romantic, ci unul de care vă leagă amintiri tare dragi sufletului. Poate fi locul unde ați fost în prima voastră călătorie împreună, unde pentru prima dată v-ați declarat că vă iubiți sau locul pe care îl preferați ambii, dar demult nu l-ați vizitat. Organizează o călătorie spre acel loc și atunci când ajungeți organizează acest moment unic.

... ...

... ...

Noi suntem siguri că organizând asemenea cereri în căsătorie, iubita ta se va simți mai mult decât fericită, iar entuziasmul și admirația pentru felul în care ai organizat tot, nu va avea limite. Pentru ajutor, poți apela la: Sînchestru Olga, Cristina Postolachi, Alina Ciobanu.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!