Noutăți

Ghidul Miresei 21-12-2016 2324

Ghidul unei nunți de vis. Află ce trebuie să faci cu 4-5 luni înainte de nuntă (III)

Ghidul unei nunți de vis. Află ce trebuie să faci cu 4-5 luni înainte de nuntă (III)

Pregătirile de nuntă sunt în toi? E adevărat că, uneori, dragostea ne poate lua prin surprindere. Însă, pentru a nu intra în panică și a avea o perioadă de stres, e bine să pregătești totul pas cu pas pentru cel mai important eveni­ment din viața ta.

În următorul articol vom prezenta pașii și sarcinile de rezolvat în următoarele 4-5 luni înainte de eveniment. Nunta se apropie și evident, zeci de detalii care fac diferența așteaptă să fie stabilite de o pereche de miri entuziasmați și pricepuți! Acum e momentul să:

  • Daca în lunile precedente nu v-ați decis vis à vis de rochia miresei și nu a fost comandată încă, acum este un moment propice pentru ca această sarcina să fie îndeplinită. Nu mai trebuie de amânat!– Modificarea și ajustarea unei rochii de mireasă nu este ușoară, de aceea trebuie să știți că rochia trebuie comandată cu cel puțin 4 luni înainte de eveniment. În plus, va trebui să faceți vizite repetate la croitoria care vă va ajusta rochia, pentru ca în ziua cea mare aceasta să vă vină perfect.
  • Optați pentru diverse accesorii destinate mireselor – Printre aceste accesorii se numără voalul, bijuteriile și pantofii de mireasă. Așa cum ați făcut-o la alegerea rochiei de mireasă și al stilului nunții și aici puteți apela la reviste, cărți, site-uri sau nunțile celebrităților. Vă invităm să vă inspirați alegerile de pe portalul Marry.md, rubrica Ținute - Încălțăminte și Accesorii.

feelbetter

feelbetter-1

Foto: Biano - Accesorii Handmade

feelbetter-2

Foto: Fireze

  • Dacă ați stabilit să aveți cununia civilă și nunta în aceeași zi și doriți  să purtați două ținute în ziua evenimentului, începeți să căutați rochia și accesoriile pentru cununia civilă – Unele cupluri își doresc două ținute pentru ziua cea mare. Dacă și voi vă încadrați în această categorie, alegeți-vă câte o ținută pentru cununia civilă.

maison-raquette

Foto: Maison Raquette

Puteți opta, de asemenea, și pentru salopete pentru mirese - un nou trend în lumea modei - foarte actual și elegant stil.

maisonr

Foto: Maison Raquette

  • Porniți în căutarea costumului mirelui și ale accesoriilor menite pentru el – Decideți împreună dacă mirele va purta un costum clasic ori un frac, alegeți pantofii, cămașa, lavaliera, vesta și alte accesorii, cum ar fi un ceas, în funcție de preferințe.

feelbetter-3

Foto: Viggo

Un alt moment important în pregătirile de nuntă sunt și crearea invitațiilor de nuntă, fiind un detaliu esențial. Tematica de nuntă e stabilită, atunci invitațiile de nuntă, cardurile de mese și plicurile pentru bani ar trebui să se încadreze în același stil. Comandati articolele de papetărie pentru nuntă – Includeți în comanda invitațiile, cardurile de mese, cardurile dacă ați optat pentru acestea și decideți împreună cu firma aleasă hârtia, font-ul și elementele decorative care vor fi folosite la efectuarea acestora. Vă oferim mai mult suflu/mai multe idei în rubrica Accesorii - Invitații de nuntă și Mărunțișuri:

3125

3117

Foto: Decor Studio

2627

2625

Foto: Say Yes

  • Rezervați-vă destinația pentru luna de miere – Dacă în lunile anterioare v-ați interesat doar despre ofertele speciale și v-ați gîndit care ar fi destinația de vis pentru luna de miere, în această perioadă e timpul să rezervați și să semnați  deja un contract cu agentia de turism la care ați apelat și achitați avansul pentru călătorie.

?????????????????????????????????????????????????

honeymoon

Alte mici detalii, pe care nu trebuie să le omiteți:

- studiați și alegeți modelul pentru verighete sau personalizați-le: pentru mai multe modele accesați AICI:

feelbetter-1

 Foto: Rings.md

- comandați cocardele și lumânările;  studiați idei și alternative pentru mărturii. În rubrica Accesorii - Mărunțișuri găsiți mai multe modele:

zefir

Foto: Zefir

feelbetter-5

- studiati idei de coafuri și machiaj, inspirați-vă din galeriile de poze. Programează-te la diferiți specialiști locali pentru machiaj și coafor, fă-ți o poză la fiecare astfel încât să poți compara rezultatele.

feelbetter-1

Foto: Studio Cristina Cojocaru

- Alegeți modelul tortului și comandați-l: Unele cofetării sunt foarte aglomerate așa că va trebui să îți comanzi din timp tortul. Înainte să te decizi asupra lui, participă la mai multe degustări.

feelbetter

- Achizitionează-ți pantofii și începe proba pentru rochia de mireasă: Înălțimea pantofilor este foarte importantă, în funcție de aceștia croitorul vă poate alege lungimea corespunzătoare rochiei tale.

vals

Mult spor, inspirație și răbdare!!!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!