Noutăți

Rochii de Mireasă 15-02-2019 834

Frumusețea nu cere sacrificii: rochii de mireasă cu corset

Frumusețea nu cere sacrificii: rochii de mireasă cu corset

Frumusețea nu cere întotdeauna sacrificii, contrar cunoscutei zicale. Fără niciun fel de diete sau chirurgie plastică e posibil să ai o siluetă feminină, cu o talie îngustă și suplă și un bust ferm - toate astea le poate face o rochie cu corset. Cum să alegi un model modern și actual de rochie de mireasă cu corset, cum să-l legi și cum să te bucuri de mâncare și dans, îmbrăcată în el, îți spunem noi: 

...
Rochie de mireasă salonul White Rose

... Corsetul - un accesoriu care a trecut testul timpului

În secolul stilului casual și al hainelor over-size, ținutele inspirate din veacul al 19-lea par naive. Dar, orice ar spune adepții body-positivizmului, cea mai atractivă siluetă rămâne cea în formă de clepsidră. O talie subțire, combinată cu coapse voluptoase și bust generos, sunt calități foarte rare la o femeie în mod natural. De aceea, există corsetul, ca acest tip iconic de siluetă să poate fi „obținut” de orice femeie. 

......
Rochie de mireasă salonul Beatrice

Sfat: rochia de mireasă cu corset i se potrivește aproape oricărei femei, dar trebuie să iei în considerare particularitățile corpului tău. Corsetul susține bustul, accentuează și micșorează talia. Dar nu e o variantă optimă pentru femeile însărcinate. 

Există modele minunate de rochii care au ca element de bază corsetul, deși acest lucru nu se vede din start. Corsetul nu se demodează niciodată în industria ținutelor de nuntă, dar și a celor de seară. Rochiile de prințesă cu bretele subțiri arată perfect anume cu corset. 

......
Rochie de mireasă salonul Barcelona
 La vremea ei, moda corsetelor a dus la reducerea drastică a numărului de balene, pentru că anume din oase de balenă se făceau. Cu timpul, corsetele s-au modernizat și nu mai necesită asemenea sacrificii, iar rochiile s-au simplificat și sunt mult mai ușor de purtat. 
Corsetul iese în evidență mai ales datorită șireturilor cu care se leagă și care arată foarte șic. 
 
... Cum se leagă corsetul
......
Rochie de mireasă Crystal Design

Înainte, când fetele purtau corsete din copilărie, această practică putea duce la schimbări definitive în forma cutiei toracice. Medicii criticau purtarea zilnică a corsetului, până când o femeie medic din Franța a venit cu o idee genială la începutul secolului al XX-lea, care a revoluționat garderoba feminină. Ea a separat partea care susține bustul de cea care susține ciorapii. Astfel, legatul corsetului e mai mult un gest cochet, care arată bine în poze, de aceea nu-ți recomandăm să-l strângi prea tare. 

Pe marry.md găsești o mulțime de rochii splendide de mireasă, iar multe saloane au și rochii cu corset!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!