Noutăți

Mireasă 04-01-2014 2188

(FOTO) Mirese celebre. Cele mai frumoase rochii de mireasă din toate timpurile

(FOTO) Mirese celebre. Cele mai frumoase rochii de mireasă din toate timpurile

Kate Middleton

Kate Middleton s-a căsătorit cu prințul William în 2011. Despre căsătoria lor s-a discutat foarte mult. Pentru rochia de mireasă a ducesei s-au „luptat” mai multe case de modă. Despre cum va arăta aceasta s-a aflat doar în ziua nunții. Rochia a fost creată de către designerul Sarah Burton, al casei de modă Alexander McQueen și a costat circa 362.000 de euro.

Burton a reuşit să îmbine tradiţionalul şi modernul într-un echilibru artistic de bun gust. Rochia, din mătase moale de culoarea fildeşului, are o trenă de peste 1, 8 metri. Vălul, la fel realizat din straturi fine de mătase cu modele florale, a fost brodat manual de către Şcoala Regală de croitorie. Tiara pe care a purtat-o Kate i-a fost împrumutată de către regină și este din aur alb, bătută cu diamante.

[gallery link="file" columns="1" ids="2388"]

Anne Hathaway

Actrița americană, Anne Hathaway s-a căsătorit la vârsta de 30 de ani, în sânul naturii, cu Adam Shulman. Rochia de mireasă a fost realizată de către designerul italian, Valentino. Opera vestimentară a fost compusă dintr-o rochie albă, cu umerii jos, o trena lungă, cu un voal imens. Anne a purtat pantofi albi, de aceeași culoare cu rochia.

[gallery link="file" columns="4" ids="2396,2397,2398"]

Audrey Herburn

Audrey Herburn s-a căsătorit cu Mel Ferrer în anul 1954. A fost cea mai discutată nuntă a anului. Audrey era cea mai renumită actriță ale acelor timpuri. La nunta sa, Herburn a purtat o rochie marca Balmain. În vârful capului a purtat o tiară din trandafiri artificiali de culoare bej.

Rochia abia de acoperea genunchii actriței, iar modestia rochiei îi conferea o feminitate nemaipomenită. Mănușile din satin îi acopereau toată mâna.

[gallery link="file" ids="2433,2434"]

Salma Hayek

Salma s-a căsătorit cu omul de afaceri francez Francois Henri Pinault în anul 2009. Doar pentru tortul miresei s-au cheltuit circa 100.000 de dolari. Au existat zvonuri, precum că întreaga nuntă a costat circa 3.5 milioane de dolari.
Potrivit unei reviste, Salma Hayek a purtat o rochie de mireasă semnată Nicolas Ghesquiere, creator care a realizat si rochia de mireasa a actritei Nicole Kidman.
[gallery columns="2" ids="2435"]

Grace Kelly

Actriţa Grace Kelly s-a căsătorit cu Rainier Grimaldi în anul 1955. A fost una dintre cele mai controversate nunți ale acelor timpuri. Rochia de mireasă a lui Grace a fost creată de designerul Helen Rose şi a costat 7.200 de dolari (record pentru acele timpuri). La opera vestimentară au lucrat 30 de cusătorese, într-un secret absolut, timp de 6 săptămâni.
Grace Kelly s-a situat ulterior pe primul loc într-un top al celor mai elegante mirese. Potrivit creatorului de modă Oscar de la Renta: „În ziua nunţii, Grace a dat un nou înţeles cuvintului simbol. Întreaga ei ţinută - de la voalul regal la detaliile feminine din dantelă şi rochia rafinată - a transformat- o într-o mireasă de vis”.
[gallery link="file" columns="4" ids="2436,2437,2438"]

Kendra Spears

Modelul Kendra Spears, în vârstă de 25 de ani, s-a căsătorit în 2013 cu Prințul Rahim, fiul cel mare al lui Aga Khan IV. Nunta a avut loc la castelul Bellerive din Elvetia, iar mireasa a purtat un superb sari ivoire, brodat cu fire de aur.
Modelul a purtat o pereche de cercei de tip candelabru și un colier, ambele împodobote cu diamante. Kendra a preferat să aleagă o coafură simplă și un machiaj discret, care i-au pus perfect în vedere frumusețea naturală.
[gallery link="file" columns="4" ids="2439,2440,2441"]
logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!