Noutăți

Cuplu și sex 08-04-2014 1026

Ei sunt câștigătorii concursului „MC Gootsa vine la petrecerea ta”

Ei sunt câștigătorii concursului „MC Gootsa vine la petrecerea ta”

„Site-ul Marry.md îl pune la bătaie pe MC Gootsa” – cam așa v-am anunțat acum trei săptămâni despre un nou concurs desfășurat de către site-ul Marry.md. Timp de trei săptămâni zeci de perechi frumoase la chip și la suflet au concurat pentru un trofeu viu – MC Gootsa. Participanții au încărcat cele mai reușite fotografii din colecția personală pe pagina concursului și-au îndemnat rudele, prietenii și cunoștințele să le acorde voturi. Zis și făcut. Voturile au curs gârlă, iar fotografiile au continuat să apară chiar și în ultimele zile de concurs, însă datorită ingeniozității participaților, chiar și cei care s-au înscris pe ultima sută de metri, au reușit nu doar să acumuleze o cantitate considerabilă de voturi, dar și să se plaseze pe aceeași poziție cu „veteranii” concursului.

Totuși câștigătoare este o singură pereche și anume la petrecerea lor MC Gootsa va incendia atmosfera. Numele lor este Ecaterina și Alexei.

Noi am fost curioși să aflăm ce vor face cu „cadoul” nostru? Iată ce ne-au dezvăluit:

„Despre concurs am aflat întâmplător, accesând site-ul www.marry.md, fiind în căutarea prestatorilor de servicii foto-video și a decorațiunilor de sărbătoare. Mi s-a părut interesant și am luat decizia să participăm. Chiar dacă nu ne-am înregistrat  printre primii în concurs, am reușit să-l câștigăm !  Am rugat toate rudele, prietenii, colegii să ne susțină în această aventură. Chiar și oameni necunoscuți, care au aflat despre noi de la prieteni, au votat pentru perechea noastră. Voturile au venit din diferite țări. Le mulțumim celor care ne-au fost alături, împreună am format o echipă unită.

Pe Gootsa îl vom invita la mult așteptatul  eveniment din viața noastră – nunta, care va avea loc în luna iunie. El este cunoscut drept un personaj carizmatic și exotic, sunt sigură că prezența lui va contribui la succesul petrecerii noastre.  Nunta este unul dintre principalele evenimente din viața unui cuplu și sperăm să ne bucurăm din plin de această zi specială. Ne dorim foarte mult ca oaspeții noștri să se simtă bine, tocmai de aceea sperăm că MC Gootsa ne va ajuta să creăm atmosfera potrivită pentru o nuntă deosebită ca a noastră”.

Nouă nu ne rămâne decât să-i felicităm pe tinerii însurăței, să le urăm o viața de familie plină de iubire și înțelegere.

Iar pe voi vă încurajăm să rămâneți aproape de Marry.md și să vă încercați norocul în noul nostru concurs – „Cea mai originală idee de cerere în căsătorie”.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!