Noutăți

Curiozități 16-01-2020 481

Discursul din ziua nunții – de unde ne inspirăm?

Discursul din ziua nunții – de unde ne inspirăm?

Discursurile reprezintă un detaliu important la o ceremonie festivă și de o asemenea amploare, precum nunta. Declarațiile de dragoste ale cuplului de îndrăgostiți, cuvintele calde ale părinților sau istoriile amuzante ale prietenilor creează o atmosferă deosebită. De unde ne putem inspira, pentru a avea un discurs original, vedem în articolul ce urmează.

...

Poeziile de dragoste

Ce poate fi mai romantic decât o poezie de dragoste? Nu alege poezii moderne, ci alege ca sursă de inspirație opera clasicilor, cum ar fi William Shakespeare, Mihai Eminescu sau Charles Baudelaire. Dacă este o dedicație din partea mirelui către mireasă, acesta poate ține cont de preferințele iubitei sale. Dacă ești în relație de rudenie sau prietenie cu cuplul de îndrăgostiți, probabil știi ce ar putea să le fie pe plac.

...

Scrisorile oamenilor celebri către soțiile lor

Aceasta este o sursă originală de inspirație pentru discursul tău și cu certitudine îi vei surprinde pe toți. Dacă ești mire poți face o surpriză de zile mari iubitei tale, recitând conținutul unei asemenea scrisori.  Îți garantăm că se va simți o adevărată regină.  Poți trece cu vederea scrisorile lui Mihai Eminescu către Veronica Micle sau ale lui Alexandru Puskin către Natalia Goncharova.

...

Istoriile din copilărie

Dacă cunoașteți pe cineva dintre miri din perioada copilăriei, atunci aveți un as în mânecă. Amintirile din copilărie emoționează mult și astfel veți crea un moment plăcut mirelui sau miresei. Dacă sunteți părinți cu siguranță aveți o multitudine de momente unice, pe care le puteți include în discursul dvs. Părinții din partea miresei își pot aminti la ce prinț visa fiica lor când era mică, iar cei din partea mirelui ce fată își dorea băiatul lor în anii de școală.

...

...

Piesele de dragoste celebre

În cazul în care cunoașteți preferințele muzicale ale mirilor îi puteți surprinde plăcut învățând una și interpretând-o. Va fi un  moment plăcut nu doar pentru mire și mireasă, ci și pentru toți cei prezenți la ceremonia festivă.

...

...

Citatele oamenilor celebri

Aforismele sunt mereu o soluție bună. Puteți apela la citatele celebre despre dragoste ale lui Omar Hayam, Nichita Stănescu sau alți clasici ai literaturii. Dacă cunoașteți preferințele cuplului de îndrăgostiți, vă puteți baza pe ceea ce le place protagoniștilor evenimentului – mirelui și miresei.

...

...

...

Indiferent de sursa de inspirație, lungimea și conținutul discursului, ceea ce contează cel mai mult este ca acesta să fie sincer, iar dacă este adresat oamenilor dragi, altfel nici nu poate fi.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!